Tio Canti - Chapy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dani.

Pötyögtető
2020. 05. 25.
422
848
V4 karakter
tio canti
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Tio Canti

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Chapy

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Törött lábbal fúrja az ATM-et.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Helyszínen Tomasso megkérdezte, hogy ez szabályos-e, de választ nem kaptunk az admintól.

[2025-05-03 00:33:33] [Output] : [00:33] Tomasso de Martel: (( Törött lábbal lehet ATM-et fúrni vagy mi a helyzet ezzel? ))
Továbbá, ezt sem tartanám túl reálisnak, hogy két ellőtt lábbal és hátrabilincselt kézzel még kúszik a földön. https://streamable.com/bposwm

Chapy

A vég eljön, de mi már készen állunk.
SzerverAdmin
v4
2019. 05. 11.
109
101
V4 karakter
Kasper Eskesen
LV karakter
Diego Robert
Szia! Én eddig úgy tudtam, hogy csak a kéz számít bele, viszont utána megtudtam, hogy a láb is. Ez az ATM nem lett részemről kifúrva, abba lett hagyva. Továbbá hozzátenném, hogy konkrétan törött lábbal, vérezve, bilincsben körülbelül 1 óra hosszát vártam, hogy bárki jöjjön értem és elvigyenek. Várom a bírálatot.

Utoljára szerkesztve:

marcy.

Fórum Mester
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 588
20 136
V4 karakter
Lydia Nicolati
Törött láb, törött kéz, egy labda. Megvan a lehetőség elmenekülni egy törött lábbal akkor egyből meg kell tenni és nem tovább akciózni úgy, hogy így még sebezhetőbb az ember. -Ugye az élet fontosabb, mint pár százezer dollár ami jön az ATM-ből. Rendvédelem sem hatolhat be törött kézzel, lábbal, esetleg vérezve ez ugyan úgy az illegálra is vonatkozik.

Jogos a panaszkönyv, Chapy megkapja az írásbeli figyelmeztetését.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.