Tina O Conner jelentkezése a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tina O Conner

Újonc
2021. 07. 01.
31
16
V2 karakter
Tina O Conner
szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány pénzügyőr pozícióba.

1. IC | In Character |
*Az alábbi kérdésekre IG válaszokat várunk tőled, kérlek eszerint töltsd ki, minden kérdésre adj választ, és ahol meg van adva minimum mondat, ott kötelezően annyi mondatot írj minimum. Törekedj a helyesírásra, és a fogalmazásra.*

[1.1]: Jelentkező teljes neve:
< Tina O Conner >

[1.2]: Születési helye, ideje:
< San Fierro, 2002.03.16 >

[1.3]: Bejelentett lakcíme:
< Blueberry 362/2>

[1.4]: Legmagasabb iskolai végzettsége:
< Tiszti Főiskola>

[1.5]: Előző munkahelyei:
< Áruszállító, Kasszás, Testőr->

[1.6]: Miért szeretne pénzügyőr lenni? [min. 3 mondat]:
< Ahogy már leírtam, Testőr volt az előző állásom, azt elfelejtettem jelezni, hogy fegyveres, így összességében nem áll messze tőlem e munkakör. Szeretek csapatban dolgozni, ami ennél az állásnál igazán kimutatkozik. Szimpatikus a légkör.>

[1.7]: Ön szerint mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata [min. 3 mondat]:
< Vállalkozások adóztatása. Pénzügyek, és adók behajtása. Rendőrséghez hasonlóan, a szabályszegők szankcionálása. >

[1.8]: Mik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kényszerítő eszközei?:
< Maroklőfegyver, sokkoló, bilincs, gumibot.>

[1.9]: Jellemezze magát 5 szóval:
< Kitartó, megbízható, formálható, magabiztos, terhelhető.>

[1.10]: Miért pont magát válasszuk? [min. 3 mondat]:
< Rendelkezem megfelelő munkatapasztalattal. Bármit, amit elmondanak nekem, én azt egyből felfogom, és esetek többségében tudom is teljesíteni. Rám bármikor lehet számítani, legjobb tudásom szerint próbálom végrehajtani, a rám kiszabott feladatokat. Életem nagyrészét csapatmunkában teljesítettem, én személy szerint szeretek is csapatban dolgozni. >

[1.11]: Önéletrajz [min. 8 mondat]:
< Tina O Conner vagyok, 22 éves. Blueberryben élek, egy társasházban. Jelenleg munkanélküli vagyok. San Fierroban jártam áltatlános iskolába, innen mentem gimnáziumba, ahol sikersen letettem az érettségit. Gimnázium után, Los Santosban tanultam tovább, Főiskolán, amit sikeresen elvégeztem. Iskolák után kezdtem el dolgozni, eleinte áruszállító voltam, egy Los Santosi cégnél, de nem volt szimpatikus a közösség, ezért továbbléptem. Rövid ideig voltam pénztáros, egy helyi közértben, de sajnos a megélhetésem nem fedezte a fizetés, ezért végül Testőri pozícióra léptem. Jelenleg ott tartok, hogy valami komolyabb állást, és csapatot keresve, ide írom a felvételi lapot. >

2. OOC | Out Of Character |
*Az alábbi kérdésekkel szeretnénk téged személyesen jobban megismerni, hogy kirajzolodjon rólad egy kép számunkra. Kérlek minden kérdésre, válaszolj és ennél a résznél is figyelj a helyesírásra, és a fogalmazásra. Ahova képet kérünk ott kötelező képet csatolni. Ellenkező esetben elutasításra kerül a jelentkezési lap..*
[2.1]: Hogyan szólíthatunk?:
< Szecsi>

[2.2]: Hány éves vagy?:
< 18>

[2.3]: Mióta játszol a szerveren?:
< Egy hónapja>

[2.4]: Játszott perceid száma:
< 350>

[2.5]: Rendelkezel TeamSpeak 3 klienssel, és működő mikrofonnal?:
< Igen>

[2.6]: Discord klienssel rendelkezel?:
< Igen>

[2.7]: Voltál már a szerveren bármelyik frakció tagja?:
< Nem>

[2.8]: Ha igen, sorold fel őket, és írd mellé hogy, mikor és miért léptél ki?:
<->

[2.9]: Miért pont a NAV-ba szeretnél csatlakozni:
< Hallottam a csapatról, és szimpatikus.>

[2.10]: Voltál már AdminJailben? [UCP képpel bizonyítva]:
< Nem >

[2.11]: Voltál már bannolva a szerverről? [UCP képpel bizonyítva]:
< Nem >

[2.12]: Név változtatásaid [UCP képpel bizonyítva]:
< Nincs >

[2.13]: Mesélj magadról. [5 mondat]:
< 18 éves vagyok, hobbym az autózás, motorozás és a kockulás. Jelenleg egyetemista vagyok, hétköznap ráérek. Napi 3 óra lazában teljesíthető. 11 éve rp-zek, főként MTA-n vagyok aktív.>

SPEDY

Aktív fórumozó
2019. 04. 10.
291
179
V4 karakter
david s sanchez
V2 karakter
david r beasley

nav-logo-32x32.png

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítjük hogy a jelentkezési formanyomtatványát pénzügyőri pozícióba megkaptuk, és feldolgoztuk.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezérkari döntése szerint,
felvételt nyert az üres pozíció betöltésére.
Kérjük fáradjon be a San Fierrói Adóigazgatóság épületébe, ahol bővebb tájékoztatást fog kapni az illetékes kollégáktól.

|
ooc: Kevés játszott perc, de egy próbát megér. Írj rám fórumon PÜ és megbeszélünk egy időpontot. |
David R. Beasley
püőr.Vezérezredes

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.