- 2020. 04. 09.
- 83
- 263
- V4 karakter
- Olivia Farell
- LV karakter
- Valerij Zharkov
Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< [Hasuy] Tina Belotti, Csanádnak hívnak 15 éves vagyok >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 141.399 játszott percel rendelkezek >>
Mi az SGH feladata?
<< A játékosok segítése, kissebb/nagyobb problémák megoldása ami még nem igényel adminisztrátort. Üzenetek továbbítása Főadmin/SzuperAdmin felé. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< IDG ként volt szerencsém kipróbálni milyen is ez valójában és elnyerte a tetszésemet. Szeretek másoknak segíteni, a problémák megoldásában legyen ez kissebb vagy nagyobb gond is. Ebből kifolyólag a késöbbiekben szeretnék adminisztrátor lenni, hogy még több kérdésben, problémában tudjak segíteni a játékosoknak >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Sok időt tudnék a szerveren tölteni, ezáltal sok embernek is lenne lehetőségem segíteni. Úgy gondolom, hogy helytálló döntéseket tudok hozni és válaszokat tudok adni a kérdéses helyzetekben is. Igaz, nem túl régen kezdtem a szervert, de sok időt töltöttem fent, ami idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem a szerverrel kapcsolatban. Ebből kifolyólag, az újított/új szabálypontokkal is tisztában vagyok. Szerintem hely tudnék állni ebben a szerepben, de lejjebb még kifejtem pontosabban. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Eléggé sokat, napi 10+ órát is gyakran. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem, még szerencsére nem voltam. [KÉP] >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, régebben vétettem pár hibát. [KÉP] >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
Pozitív:
-Kimondom amit gondolok.
-Segítőkésznek gondolom magam.
-Nehezen idegesítenek fel.
Negatív:
-Ritkán türelmetlen.
-Időnként túl akaratos.
-Néha túl durván reagálok le dolgokat.
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Jelenlegi úgy gondolom, hogy igen, szeretnék adminisztrátor lenni a késöbbiekben. A baráti körömből sok ember jártas ebben a témában, ebből kifolyólag egy kettő dolgot én is megtudhattam az adminisztrátri munkáról. Amiket hallottam az adminkodásról, azok alapján tetszik az egésznek a feladatköre, lényege. Mivel nagyon érdekel és úgy érzem, hogy elegendő tudással rendelkezem ezért nem csak élvezném az egészet, de még hasznos tag is lennék a közösségben. A szabályzatot természetesen ismerem, tudom, de ha esetleg valamilyen olyan kérdés merülne fel az adminkodás közben amiben nem vagyok biztos akkor lenne a baráti körömben pár ember aki biztosan tudna segítneni és nem lennék teljesen magamra utalva. Véleményem szerint, elég tudással rendelkezem és szükség esetén van kitől segítséget kérnem ezért nem lennék bizonytalan amikor döntést kell hozni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ismertetném vele a szerver "alap elveit", miszerint ez egy valóságra alapuló szerepjáték, ahol bizonyos kereteken bellül természetesen, de akármilyen karaktert alakíthat. Ez az szerepjátkénak azaz RP-nek a TEXT RP változata, ami sokkal több lehetőséget tartogat mint egy VOICE RP például. Csupán írásban alakíthatja a karakterét, akárhány éves, nőt, férfit is alakíthat, mert nincsenek nagyon kikötések ezzel kapcsolatbanm csak az határozza meg, hogy milyen kreatív az illető. Persze a szerver egy fix szabályzatra épül, amit mindenkinek be kell tartania és e szerint játszani. Amennyiben szükséges ismertetném az alap parancsokat a /me, /do, /ame, /megprobal, esetleg amelyiknek van a LOW változatait is, de az már kevésbé lényeges. Ismertetném a fontosabb helyeket amelyeket a szerveren regisztráláskor is lát, benzinkút, vároháza, bérlők... A szükséges magyarázattal, hogy mit lehet, kell ott csinálni. (Pl. A városháza Conference Centerben található, ott lehet munkát felvenni, okmányokat kiváltani. ) >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Közölném vele, hogy ha van nyomós, értelmes indoka akkor, ez ügyben egy adminisztrátort keressen fel ugyanis ők rendelkeznek a szükséges jogkörrel. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< [Küldött PM] Proba Istvan (93): Hello, ebben az ügyben egy adminisztrátort keress fel, a részletek tájékoztatása után elmondja, a teendőket, hogy mit kell csinálnod. (Panaszkönyvet írni, stb...) >>
Utoljára szerkesztve: