Tim Tao -> Dr Bryan Quentin[Husi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dobbymanó

Újonc
2019. 02. 11.
28
39
22
Zalaegerszeg
V4 karakter
Tim Tao
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Tim Tao

Panaszra tett személy InGame neve:
Dr Bryan Quentin

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG és NonRP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
A barátommal ( @TZeus ) elindultunk rabolni, Chiliadnál láttunk egy autót amire rá is szálltunk. Mikor rá tartottuk a fegyvert ami a videón is látszik hogy a laser-el is tartjuk elkezdett a hegyról legurulni, majd elhajtani. Videón az is látszik hogy meglőttem az autót figyelmeztető jelleggel de tovább hajtott így is. A bíráló adminnak elküldjük a rablásról szóló előRP-t ha kéri.

Husi.

“Merj élni, meghalni bárki tud!”
2021. 03. 21.
81
265
Simontornya
V4 karakter
Steven Thornefield
LV karakter
Zwart Sander
V2 karakter
-
Sziasztok!
Én fogom bírálni a panaszt. Kérlek titeket , hogy az előrpt küldjétek el nekem privátban. Edit: Elküldve , rendben van.✅

A panaszra tett játékosnak 24 órája van válaszolni!

Utoljára szerkesztve:
  • Fire
Reactions: TZeus

#CyniC

Újonc
2019. 06. 04.
36
26
V4 karakter
Dr Bryan Quentin
Üdvözlet. Amint a videón is látszik mire leszálltatok a helikopterrel bőven volt távolság kettőnk között. Mire céloztál már szinte a textúra mögött voltam sok 10méterre tőletek. Az autómat tudtommal nem lőtted meg, Ráadásul nem egy egyhelyben álló autóról beszélünk hanem viszonylag nagy tempóval haladó autóról beszélünk. Szerintem egyértelmű hogy ilyen körülmények között nem beletapos az ember a fékbe, hanem gurul még kb 1-2 métert hátra ahol már takarásban van.(Még ha szerettem sem tudtam volna megállni ilyen sebességnél ennyi idő alatt)

Edit: Jó hogy nem kilóméterekről kellene megállni egy haladásban lévő autónak ha valaki rácéloz. Ez elég nonszensz.

Dobbymanó

Újonc
2019. 02. 11.
28
39
22
Zalaegerszeg
V4 karakter
Tim Tao
Többször is rád lett tartva a fegyver amire, győztelek üldözni téged a helivel mivel te menekülőre fogtad. A videókon tökéletesen látszik hogy megálltál az autóval, majd mire leszállni kezdtem te az ellenkező irányba mentél. Miután feladtam azt hogy te fel le autózól és melléd se lehet szállni a helivel úgy hogy a Laser-t látnod kellett volna, @TZeus írt reportot. Az admin ki is jött és mire össze raktuk neki a videókat leléptél a szerverről. Bíráló adminnak tudok küldeni vágatlan videókat.

Husi.

2021. 03. 21.
81
265
Simontornya
V4 karakter
Steven Thornefield
LV karakter
Zwart Sander
V2 karakter
-
Kérlek küld el a vágatlan videót nekem.

#CyniC

Újonc
2019. 06. 04.
36
26
V4 karakter
Dr Bryan Quentin
Ez teljesen egyértelmű, hogy ha egy ember bármi miatt veszélyben érzi magát akkor az ellenkező irányba indul, nem? Nem értem ezzel mi a probléma. Nem tudtál olyan közel jönni hozzám, hogy érdemben tudjunk beszélni PGről részemről. Nem ez első napom a szerveren hidd el, ha közelről tartottál volna rám fegyvert és nem több 10 méterről, akkor nem mentem volna el.

Ennyi erővel ha te beállsz déli benznkút mellé és egy autó áthalad a seeburgeres kereszteződésen akire te rá célzol és nem áll meg, akkor az PG. Nem volt szemtől szembeni/közeli találkozásunk.

• Tetszik
Reactions: robeeZ

Dobbymanó

Újonc
2019. 02. 11.
28
39
22
Zalaegerszeg
V4 karakter
Tim Tao
Mikor legelőször leszálltunk eléd, megálltál egy helybe, amint megláttad hogy fegyveresen futunk rád illetve már tartottuk rád, de videón remekül látszik mivel a laser is ott van. Te elkezdtél hátra fele gurulni. Az én részemről mindent elmondtam.

#CyniC

Újonc
2019. 06. 04.
36
26
V4 karakter
Dr Bryan Quentin
Szintén elmondtam mindent. Ha megnézed a videót, már azelőtt gurultam, hogy rám céloztál volna.

• Tetszik
Reactions: robeeZ

Husi.

2021. 03. 21.
81
265
Simontornya
V4 karakter
Steven Thornefield
LV karakter
Zwart Sander
V2 karakter
-
Sziasztok!
Átnéztem a bizonyítékokat és amit írtatok. Nem kérdés, hogy amikor valaki nagy sebeséggel guruló autóban ül az nem fog befékezni egy fegyver láttán , ami nem mellesleg már rég a visszapillantóban láthatott. Ergó ha valakit ilyen miatt tesznek PK-ra az nem PG. Viszont.

A harmadik videón tisztán lehet látni, hogy amikor Dobby és Tzeus kiszállnak a heliből és elővették a fegyvert , te akkor indultál el. Ez már PG. Ezeken felül van egy Nonrp is amit szintén a 3. videón lehet látni az elindulásod után. Azért mert éppen ki szeretnének rabolni és te egy olyan helyen vagy ahol le tudsz éppen csúszni IRL biztosan nem fogsz. Ez teljes mértékben Nonrp és PG amit elkövettél.

A szankció mennyisége során figyelembe vettem az UCP-det és az IG szintedet. 180 perc Ajail fogsz kapni PG+Nonrp indokkal.

A panasz jogos zárom!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.