Neved:
< Tim Ackermann >
A ban időpontja:
< 2019.05.12. 21:16:55 >
A ban időtartama:
< Végleges >
Neve, aki bannolt:
< Daky >
A ban oka:
< Multiaccount.[Bevallota az egészet] >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Nos, kicsit komplikált a helyzet, de vázolnám: Mivel vettem egy új számítógépet (laptopot a PC helyett), ezért a játékomat azon szerettem volna folytatni. A meglévő (Louie Chandler) karakterem serial váltása az új laptopra nem sikerült, mivel az ahhoz társított e-mail címem zárolva van, így a serial váltás során érkező visszaigazoló emailt nem tudtam megnyitni, így a meglévő (Louie Chandler) karakteremet nem tudtam serial váltással folytatni az új gépemen. (Kb. 2 hete vettem a laptopot) Akkor az tűnt a legegyszerűbb megoldásnak, hogy simán csinálok egy másik karaktert, és átrakom a cuccaim a régi kariról az újra, és a probléma megoldva viszonylag egyszerűen (a játszott percek elvesztése annyira nem izgatott). Ezt meg is csináltam, át is raktam, de a mai nap egy player megkérdőjelezte, hogy hogyan van már viszonylag drágább kocsim (560 SEC) 3-as szintű karakterrel, mire elmondtam, hogy átraktam a cuccaim egy régi kariról erre az újra. A player kapva az alkalmon, hívott egy admint, mert hogy másra átruháztam a cuccaimat (saját magamra), ami ugye tiltott. Admin (Daky) jön, elmondtam neki a storyt, elmondta, hogy fejlesztőt kellett volna felkeresni a régi accountom e-mailjének megváltoztatásához és így játszhattam volna továbbra is a régi karimmal az új gépen. Megbeszéltük, hogyha visszarakom a cuccaim a régi karira(Louie Chandler), akkor az újat bannolja, hogy biztos legyen abban tényleg nem-e játszok egyszerre 2 accountal (nem), és a régi accomhoz társított e-mail cím fejlesztő segítségével való megváltoztatása után (mivel fentebb írtam, hogy a mostani zárolva van), kérhetek egy új serialt a működő e-mailemre és folytathatom a régi karakterem az ÚJ gépen (amit alapból is akartam). Az új karakterem banja meg is történt, csak arra nem gondoltam (gondoltunk), hogy ilyenkor az ÚJ gépem is totál banolva lesz, szóval miután elintézem valahogy a serial váltást a régi karimnál, azután sem tudok majd az ÚJ gépemen a régi karimmal játszani (ami alapból a cél lett volna), hanem továbbra is csak a régi gépemen, így értelmét vesztette az egész. Így csak addig kellene egy unban az ÚJ gépemre és karakteremre (Tim Ackermann), amíg az új karakterem seriallal átrakatnám a régi gépre, és utána újra lehetne banolni azt, de így már a régi gépemen lenne banolva, és így folytathatnám a régi karakterem az új gépen (eredeti terv). Köszönöm.
>
Utoljára szerkesztve: