Till Tagtaren - Clark Bennett, Semyon Stepanov, Javier Bender [Laca]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DaniCzuth

Újonc
2023. 11. 26.
15
125
V4 karakter
Till Ragnar
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Till Tagtaren, -Kayden Henderson

Panaszra tett személy InGame neve:
Clark Bennett, Semyon Stepanov, Javier Bender (utóbbival nincs nagyobb problémánk)

Panasz oka, leírása, kifejtése:
RP Tagadás, OOC Hozzáállás, OOC Minősítés / kifigurázás, NonRP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Napi log: https://armin.kim/seepaste/VaZ6 Kiemelnénk: https://pastebin.com/zBK1cVhR

Megjegyzés:
Nem találom reálisnak egy rendvédelmi szervezettől egy RP szerveren az efféle hozzáállást. Egy RP -ről van szó melyet nem tudtunk megvalósítani révén hogy Mr Stepanov. nem hajlandó átnézni a bizonyítékokat. Továbbá nem áll meg a realitás talaján az efféle hozzáállás. Hogy amennyiben egy szervezeti ügyet intézek jön egy jobb ötletem elhagyom a helyszínt(rendvédelmisként) majd mivel ez nem tetszik nekik beviszem az ügyvédet a kapitányságra. Történet: "Kayden Henderson" aki a semmiből megjelent felajánlotta az ügyvédi segítség nyújtása lehetőséget melybe mi spontán bele mentünk. Egy ütközésről volt szó(
) ahol a mi kocsink is sérülést szenvedett. Ugyan nem nagyot viszont egy fasza RP lehetőséget láttunk benne. Esemény, -eseményt követett. Az elején még minden olajozottan ment viszont a végére oda jutottunk hogy az említett személyek OOC kifiguráztak, a hozzáállásuk igazán hanyag volt és gondolom én már nem szerették volna folytatni. Sajnos bármennyire is IC ügy lenne én egy kissé meghatva érzem magam amikor azt látom hogy ennyi IC esemény és hiba hátán a kedves Százados inkább ennyi halmozati tényező mellett lelécelne a helyszínről arra hivatkozva hogy neki nincs kedve ehhez a "huza vonához". Nem látom RP -s nek révén hogy a való életben sem fog otthagyni egy ilyen kaliberű ügyet egy rendőr/vagyonőr sem csak azért mert neki van jobb dolga is. Továbbra sem szankciót szerettünk volna hanem az RP -t fent tartani viszont ez, ilyen formában elfogadhatatlan. Egy dologra tértem ki itt a Megjegyzés fülben. Logot átolvasva szerintem több hibát már pofátlanság lett volna megemlíteni. Sajnos mindezek után IC bosszút állva Mr Stepanov. úr mint tudomásunkra jutott bevonta Kayden Henderson -cégét arra hivatkozva hogy "nem felmutatni kell az engedélyt, hanem átadni" szerintem ez is egy olyan dolog hogy az összes információ fellelhető így is - úgy is továbbá legjobb tudomásunk szerint nem kérték a kezükbe.

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
729
1 923
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
IC Ügyből minek csinálsz OOC ügyet?
Határozott és egyértelmű felszólítást kaptál a vállalkozói igazolványod átadására!
Mivel ezt nem tetted, rendőri utasítás megszegése vétségét követted el.
Ügyvédet RPzel igaz?
Tudod mik a következmények!
Kiváltképp ha még fenyegeted is a kollégáim!
Az egész ügy teljesen IC, hívtatok admint is, aki elengedte az egészet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.