Till Ragnar - Jayce Haggerty [Tonyy]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DaniCzuth

Újonc
2023. 11. 26.
15
125
V4 karakter
Till Ragnar
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Till Ragnar

Panaszra tett személy InGame neve:
Jayce Haggerty

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Az egész egy ATM rablással kezdődött, ahol Cooper Ragnar-t animba lőtték és elfogták. A kihallgatóban látták hogy drog van nála és van farm a nevén,átkutatták a farmot. Eközben elkapták egy másik társunkat is aki éppen locsolni ment volna,név szerint:Eetu Akseli-t.Eetut ki tudták szabadítani a frakció társaink.Ezek után Jayce Haggerty elkezdett ok nélkül betörni az összes farmba ami a környéken volt.Ezek a farmok sem Cooper,sem Eetu tulajdonában nem voltak. Az egyik farm amibe betörtek egy olyan emberhez tartozik aki jelen sem volt a szerveren. Erről semmi féle IC dolog nem történt,így teljesen alaptalanul veszítettünk el 40 koka magot.Másrészt azt sem tartjuk normálisnak hogy,Coopert egy ATM rablásról elrángatják és kinyittatgatják a farmját.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Célunk nem a szankció hanem a magok visszakapása

Utoljára szerkesztve:

Andypapa

Írnok deák
Támogató
2023. 09. 04.
635
855
28
Miskolc
V4 karakter
Jayce Haggerty
LV karakter
Ҳ
V2 karakter
Ҳ
Szia!

Levezetem a történetet.
- Cooper Ragnar előállításra került egy másik NNI-s kolléga által, ők Ragnar farmja átvizsgálásához kértek biztosító egységet. Így kerültünk oda az NNI-től jó páran. Biztosítottuk a környéket, a farmok tetején álltunk 3-an kommandósok, amikor Eetu Akseli felugrott 3 kommandóshoz nézelődni (ami már alapból érdekes).
- Megkezdtük Eetu Akseli ellen az intézkedést és igazoltatását. IC akadékoskodott ezért megbilincseltük és elindultunk a farmjához.
- Ekkor teljesen véletlenül megjelent a frakciótok és lövöldözés alakult ki. Elengedtem Eetu Akselit, aki bilincsben elmenekült.
- Vége lett a tűzharcnak, tőlünk akik kint voltak a helyszínen egyedül én maradtam életben. Majd érkezett egy teljesen random civil a környékre, aki az alábbit közölte:
- A jármű tulajdonosát lekérdezve a tulajdonos farmja teljesen véletlenül közvetlen Eetu Akseli farmja mellett helyezkedik el.
- IC közöltem ezeket a "feletteseimnek" így mindkét Eetu Akseli és a jármű tulajdonosának (Elton Blix) a farmját is betörtük (a többi farmhoz ami ezek mellett van nem nyúltunk).
[2024-10-19 23:17:39] [Output] : [R1] [BO] Főtörzsőrmester Jayce Haggerty mondja: Valaki az RK422CM BMW F10-re azonnal helyezzen ki körözést.
[2024-10-19 23:17:49] [Output] : [R1] [BO] Főtörzsőrmester Jayce Haggerty mondja: Nála van a megbilincselt személy aki elszökött.
[2024-10-19 23:20:25] [Output] : [R1] [BO] Főtörzsőrmester Jayce Haggerty mondja: A szökevény nevén itt található egy farm, HRSZ: 7905. Benézek.
[2024-10-19 23:20:50] [Output] : [R1] [BO] Főtörzsőrmester Jayce Haggerty mondja: A célszemély többször lett elfogva IKT és IKB indokokkal, engedélyt kérek átnézni a farmot.
[2024-10-19 23:21:35] [Output] : [R1] Ezredes George B Mambolza mondja: Hol is van pontosan a farm? Nem adja ki a rendszer.
[2024-10-19 23:21:41] [Output] : [R1] Ezredes George B Mambolza mondja: Bemehet de várjon meg minket.
[2024-10-19 23:22:12] [Output] : [R1] Ezredes George B Mambolza mondja: Pillanat és érkeuünk
[2024-10-19 23:22:34] [Output] : [SeeMTA - Határ]: A déli LS felé határon átlépett RK-422CM rendszámú jármű körözött.
[2024-10-19 23:22:34] [Output] : [SeeMTA - Határ]: Indok: Fogolyszöktetés, IFBe
Ekko elindultunk a jármű felkutatására, viszont nem jártunk sikerrel.
[2024-10-19 23:23:35] [Output] : [R1] [BO] Főtörzsőrmester Jayce Haggerty mondja: Hawk csatlakozott a B-41-hez. A fogolyszöktető jármű felkutatására indulunk.
Itt már hívtuk a biztosító egységeket a farmok átkutatásához:
[2024-10-19 23:41:17] [Output] : [R1] [BO] Főtörzsőrmester Jayce Haggerty mondja: Ismétlem, van elérhető egységünk? Biztosístásra lenne szükségünk.
Itt Eetu farmját kutattuk át:
[2024-10-19 23:41:50] [Output] : *** Jayce Haggerty kiveszi a helikopter csomagtartójából afaltörőkost.
[2024-10-19 23:42:07] [Output] : *** Jayce Haggerty rákészül, nekilendíti a kost az ajtónak még az be nem törik.
[2024-10-19 23:42:09] [Output] : *** Jayce Haggerty betörte egy farm ajtaját.
[2024-10-19 23:43:51] [Output] : Jayce Haggerty mondja: Eetu Akseli -re mehet az Elfogatóparancs, IKT és szökés indokkal.
[2024-10-19 23:49:27] [Output] : *** Jayce Haggerty lezár egy farmot.
[2024-10-19 23:49:27] [Output] : [SeeMTA - Farm]: Jayce Haggerty lezárt egy farmot: [7906] IKT
Itt pedig a rendszám tulajdonosának a farmját (Elton Blix):
[2024-10-19 23:44:10] [Output] : *** Jayce Haggerty rákészül, nekilendíti a kost az ajtónak még az be nem törik.
[2024-10-19 23:44:13] [Output] : *** Jayce Haggerty betörte egy farm ajtaját.
[2024-10-19 23:44:20] [Output] : *** Jayce Haggerty elővett egy kamerát (Nikon D600).
[2024-10-19 23:45:02] [Output] : [SeeMTA - Farm]: George B Mambolza lezárt egy farmot: [7905] IKT
[2024-10-19 23:45:02] [Output] : *** George B Mambolza lezár egy farmot.
A logokban pontosan szerepel, hogy mi történt a videóban 23:44-kor.

Ha bármi kérdés van még szívesen válaszolok.

EDIT:
Coopert egy ATM rablásról elrángatják és kinyittatgatják a farmját
Ehhez nekem semmi közöm, abban az akcióban még nem vettem részt.

Utoljára szerkesztve:

Kukimo

Újonc
2024. 03. 11.
7
10
Kecskemét
V4 karakter
Alfhild Sigurd
Szia, a farm ami a videón látszik hogy be mentél, azt Cooper Ragnar egyik barátja bérli neki, aki nem volt fent akkor a szerveren se, illetve nem is a frakció tagja. Ami a képen látszik farm amit lezártál arról ic semmi tudomásod nem volt, illetve szerintem azt a farmot véletlen által, vagy keveredés által zárhattad le.

Andypapa

Írnok deák
Támogató
2023. 09. 04.
635
855
28
Miskolc
V4 karakter
Jayce Haggerty
LV karakter
Ҳ
V2 karakter
Ҳ
A logokban olvashatóan benne van minden. Nem tévedésből lett lezárva.

• Tetszik
Reactions: RedGold02

Kukimo

Újonc
2024. 03. 11.
7
10
Kecskemét
V4 karakter
Alfhild Sigurd
A logok szerint a szökevény farmját nyitottad ki, de nálunk kötelező vezetni dc-n farmokat, és Eetu Akseli utolsó bejegyzett farmja pedig ez. De ez el is fogadható hogy bezártad, de nálunk az a kérdés “Guardo Steve” farm miért lett bezárva, mert az nem köthető senkihez, mivel aki bérli az nem frakció tag.

Utoljára szerkesztve:

Andypapa

Írnok deák
Támogató
2023. 09. 04.
635
855
28
Miskolc
V4 karakter
Jayce Haggerty
LV karakter
Ҳ
V2 karakter
Ҳ
A logokat visszaolvasva valóban el lett nézve a farm ID. Ugye Akseli farmja a 7905-ös volt, mellette közvetlen Blix farmja 7904-es ID-vel. Viszont valamilyen keveredés miatt a 7906-os farm lett lezárva. Ezek ugye mind egymás mellett vannak. Majdnem éjfél volt, hibázni meg emberi dolog. Én saram.

Viszont, ami ténylegesen bizonyítja, hogy tévedés történt az az, hogy Blix farmja nem került se feltörésre se lezárásra így kizárnám azt az állításod, hogy "ok nélkül elkezdtem volna betörni az összes farmba".

Feltételezem, hogy Blix farmja (7904), ami alapból feltörésre került volna ugyanúgy csutkára volt/van ültetve drogokkal és a Guardo Steve farmon elültetett 40 mag a tiétek (mert azt írtad elveszítettétek a magokat) tehát lényegében akkora nagy kár nem ért titeket.

Viszont ha van bármi bizonyítékotok arról, hogy mennyi növény volt elültetve abban az időpontban Blix farmján akkor a különbözet megtérítésére kitalálunk valami kárpótlást.

EDIT:
Egyébként az elmúlt 1 hétben kétszer volt ugyan ezeknél a farmoknál lövöldözés farmellenőrzések miatt. Teljesen jogosan törhettük volna fel és nézhettük volna át az egymás melletti 6 farmot, amikből 2-ben már találtunk drogot, de nyilván nem volt célunk kicseszni senkivel.

Utoljára szerkesztve:

Kukimo

Újonc
2024. 03. 11.
7
10
Kecskemét
V4 karakter
Alfhild Sigurd
Blix farmja teljesen üres volt akkor.
A “Guardo Steve” farm volt teli ültetve magokkal ugye, ami szintén a miénk volt csak ugye azt tévedésből zártad le, Blix farmja helyett. Ha esetleg egy SA vissza tudja nekünk adni a magokat az tökéletes lenne, mivel mint a megjegyzésben is látható, hogy a célunk nem szankció, hanem a magok vissza szerzése.

• Tetszik
Reactions: Kuvi

Tonyy.

over
2019. 01. 10.
694
3 762
21
V4 karakter
Sanna Norddahl
Pontról pontra szedném a bírálatot, hogy mind a két fél számára érthető legyen.

Másrészt azt sem tartjuk normálisnak hogy,Coopert egy ATM rablásról elrángatják és kinyittatgatják a farmját
Ha van farm az illető nevét akit elkap az NNI megteheti, hogy megnézi azt főleg ha még drog is van nála. A legtöbb nagyobb bűncselekménynél meg is szokták ezt tenni, ezzel nem sértenek semmi szabályt.
Viszont, ami ténylegesen bizonyítja, hogy tévedés történt az az, hogy Blix farmja nem került se feltörésre se lezárásra így kizárnám azt az állításod, hogy "ok nélkül elkezdtem volna betörni az összes farmba".
Ezzel egyértelműen meglett válaszolva, hogy nem lett végigtörve az összes farm azon a területen. A kettő farm lett csak betörve.
Egyébként az elmúlt 1 hétben kétszer volt ugyan ezeknél a farmoknál lövöldözés farmellenőrzések miatt. Teljesen jogosan törhettük volna fel és nézhettük volna át az egymás melletti 6 farmot, amikből 2-ben már találtunk drogot, de nyilván nem volt célunk kicseszni senkivel.
Ez a válasz nekem több pontban is hibázik. Kétszer volt lövöldözés farmnál amire azt tudom mondani, hogy oké ha azt a farmot töritek fel amiben/aminél történt a lövöldözés viszont ez egyáltalán nem indok arra, hogy végigtörd az egész sort.
Ha lövöldözéshez lenne kötve, hogy mikor tör fel a rendvédelem farmot akkor szerintem az egész pálya feltörhető lenne. Nem tudok olyan farm helységet mondani ahol még nem volt lövöldözés.
Blix farmja teljesen üres volt akkor.
Ellenőriztem, valóban teljesen üres a megnevezett farm(7904).
Majdnem éjfél volt, hibázni meg emberi dolog. Én saram.
Egyértelműen nem elfogadható az, hogy random van feltörve egy farm majd le van zárva mindenféle különösebb ok nélkül.
Erre bőven rá lehet mondani az MG-t, hiszen semmi információ nem volt arról az adott farmról, még a névről sem tudtatok. Viszont figyelembe veszem a korrektséget és a leírtak alapján is valóban közel éjfél volt, hibázni emberi dolog.

Nem fogok szankciót osztani erre, ettől függetlenül ha nem is az egész de egy része jogos a panaszkönyvnek.

@Kukimo főadmintól visszaigényelhetitek a 40db kokacserje magot erre a panaszkönyvre hivatkozva. (40x [11]).

Zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.