Tia Molina - Ariana Luchese [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Levente_m

Újonc
2021. 12. 17.
15
34
V4 karakter
Tia Molina
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Tia Molina

Panaszra tett személy InGame neve:
Ariana Luchese

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NONRP, A rendvédelemmel tűzharc volt már egy ideje, éppen futott ki a társam tec-9el rájuk, amikor Ariana a sarokról oda ment és megütötte direkt őt egy tűzharc közepette, ezzel megakadályozva, hogy a mögötte lévő erőket megritkítsa. Elég irreális, főleg hogy a fal mögül direkt kifutott és ezt eljátszotta, Mayweather horgost beverve neki.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
ismerős a szemszöge https://streamable.com/sl63n0 , Az én szemszögem:

Megjegyzés:
nincs.

_Foxii_

🕊 Ami nem öl meg, az megerősít. 🕊
2020. 11. 24.
288
1 047
V4 karakter
Marcos Luchese
cső cső! A szituáció a következő volt flasht akartam dobni de mivel kifutottaktok előtt ezért art vettem elő, majd miután visszább ment a társad előakartam venni a flasht de mellé kattintottam és amikor dobni akartam akkor szembesültem vele, hogy nálam csak a levegőbe ütök egyet.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 478
4 492
V4 karakter
Mesa Varela
Küldd el a napilogodat, ha van erről szemszöged akkor azt is.

_Foxii_

🕊 Ami nem öl meg, az megerősít. 🕊
2020. 11. 24.
288
1 047
V4 karakter
Marcos Luchese
Videót nem készítettem.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: Della

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 478
4 492
V4 karakter
Mesa Varela
Eléggé valószínűnek tartom, hogy egy véletlen egybeesés miatt történt ez az egész. Merem állítani, hogy Foxinak volt adminként lenne annyi esze, hogy egy lövöldözés közepén nem szalad oda az illegáloshoz egy pofont adni.

Egyébként másodpercekkel a történés előtt ez látható a logjában, valószínűleg véletlen duplán nyomta le a gombot amit nem vett észre:
  1. [2024-03-05 17:00:35] [Output] : *** Ariana Luchese elővett egy fegyvert (Flashbang).
  2. [2024-03-05 17:00:35] [Output] : *** Ariana Luchese elrakott egy fegyvert (Flashbang).

Nem tudok erre szankciót osztani, maximum annyit tudok Foxinak javasolni, hogy figyeljen oda máskor, hogy valóban van-e valami a kezében az ilyesmi félreértések elkerülése érdekében.

Jogtalan a panasz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.