Thomas T Clarence | Jelentkezés a SeeGameHelpdesk csapatába

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Archer

ExGameAdmin [5]
2019. 02. 02.
726
545
21
forum.see-game.com
V4 karakter
Thomas T Clarence
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Baranyai Ádám névre hallgatok, jelenleg 16. élet évemet töltöm >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 40.900 játszott percel rendelkezem a SeeV3 szerverén >>
Mi az SGH feladata?
<< Adminok segítése, játékosok kérdéseire válaszolni, segíteni az az elmagyarázni valamit, hogy mi hogy merre, és esetleges "betanítás" az az egy alapszintű RolePlay betanítás, ami tartalmazza az alapvető RolePlay szabályokat, ha az illető esetleg új lenne a szerveren, és nem ismerné a szabályokat, és még egy esetleges körbevezetés a szerveren. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mivel már voltam a SeeMTA másik szerveren SGH, van SGH tapasztalataim, és már egy régi "álmom" egyszer, hogy kipróbálhassam az adminisztrációi pozíciót.Szeretném segíteni a többiek, és az adminok munkáját, ahogy csak tudom, az az válaszolok a nekem bejövő kérdésekre, amiket kapok a játékosoktól. Szeretek csapatban dolgozni, ritkán van az hogy talán egyszer egyedűl csinálnék valamit. Mivel már több mint 4 éve játszom RolePlay szervereken, ezáltal sok RolePlay tapasztalatom is van, amiket megszereztem az alatt a 4 év alatt, és ahol jártam frakciókban, onnét is kisebb-nagyobb RolePlay tapasztalatok onnét is jöttek. Lényegében kedves, vissza fogott, és barátságos vagyok, és elég csendes, ha úgy van. És még mind ezek mellett segíteni szeretnék ugyebár segíteni a játékosokon, akik elakadtak valahol, és tudok is nekik segíteni valamilyen formában. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Van már SGH tapasztalathoz szerencsém, segíteném a SeeGameHelpdesk munkáját, és egyaránt az adminokét is, meg már rendelkezem annyira "jó" RolePlay tapasztalattal, hogy másokat tudjak segíteni, mert már ahhoz képest "sok" időt eltöltöttem a SeeGameSystem szerverein, hogy egy elég "jó" RolePlay szintet tudjak, és figyelek a kis részletekre egyaránt. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Ha fent vagyok a szerveren, akkor úgy is arra fordítanám az időmet, szóval napi 4 -5 óra, hétvégente akár egésznap is, ha úgy van éppen, vagy ha szünet van, és több időm is lenne a szerverre. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
ab133f3818a604d29b7047aca472d3ec.png

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
ed897ae9589611a4d1e3276414d4f00b.png

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Első pozitív tulajdonságom, hogy csendes, barátságos vagyok mindenkivel, ha ők is azok hozzám, és persze nem idegesítenek. >>
<< Második pozitív tulajdonságom, hogy "gyorsan" eltudok sajátítani dolgokat, amiket "tanítanak" nekem. >>
<< Harmadik pozitív tulajdonságom, hogy nem vagyok haragtartó. >>

<< Első negatív tulajdonságom, hogy szoktam baráti körben "gyakran" nem a helyes szép magyar szavakat használni, hanem káromkodni, de ez persze "mindenhol" így van, de ha olyan helyen vagyok ahol nem illik, persze akkor nem beszélek úgy, azért az érthető, hogy miért. >>
<< Második negatív tulajdonságom, hogy kissé "kíváncsiskodó" vagyok >>
<< Harmadik negatív tulajdonságom, hogy túl szoktam 1x 2x komplikálni a dolgokat, ha valaki mond nekem valamit, akkor én általában, ha hülyeség, akkor túl komplikálom, hogy ezért, és ezért nem jó ez a dolog. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Ez már egy régi bakancs listás dolog nálam, hogy egyszer admin legyek valamelyik SeeMTA szerveren, mert van sok ismerősöm akik voltak, és azok csak még jobban inspiráltak, hogy egyszer admin legyek, és "segítsem" a közösséget. Ismerem a szerverszabályzaot, egyaránt a TeamSpeak 3, és a fórum szabályzatát nagyjából. Be szeretném bizonyítani ismerőseimnek, hogy amit szeretnék azt egyedűl is eltudom érni, mert nem hiszik, hogy amit szeretnék, azt el is tudom-e érni. Határozott vagyok, és a lehető legtöbbet szeretném magamból kihozni, amit csak tudok, hogy elég jól végezzem a dolgom, ahogy csak tudom. Megszeretném ismerni még jobban, hogy hogyan is "dolgoznak" a SeeMTA V3-as adminjai, valamennyire ismerem, de szeretnék a mélyébe ásni a dolgoknak. Kiszeretném itt is próbálni az SGH-t, esetlegesen az admint. Mégtöbb tapasztalatokat szeretnék szerezni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmagyaráznám neki, jó részletesen, és hosszan, hogy ez egy IRL - In Real Life-ra hajoló dolog. Az az ugyan úgy kellene viselkedni mint a való életbem. De persze azért, mert IRL-re alapúl a dolog, nem teljesen az, mert nem lehet teljesen IRL-re alapozni a dolgot, mert ez még egy elég "régi" játék, szóval lehetnek eltérések a dologban, az IRL-hez képest, amit meg kell szokni, hogy nem mindent tudunk csinálni azt ami IRL simán megtörténhet. És a pénzszerzési dolog, ahoz hogy pénzt szerezzen, dolgoznia kell, vagy esetleg frakcióba megy, vagy a szerencséjén múlik, hogy a kaszinóban szerzi meg a napi kenyerét.. Saját maga alakíthatja a karakterét, a karakter történetét, amivel késöbbiekben olyan dolgokat csinál, ami vissza vezethető lenne a karakter történetéhez. Elmagyaráznám, hogy a szerveren van egy RolePlay stílus ami már megszokott itt a szerveren, de persze nem szabjuk meg, hogy ő most neki muszály így RP-zni. Ismertetnék vele, pár alap parancsot, amit nem árt, ha tudja, hogy mire való, és hogy azért fontos is, ugyebár a /me /do parancs, ami elfeledhetetlen parancsok, mert ezek az alap "kötelező" parancsok amit használnia kell napi mint nap a szerveren. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megmondanám neki, hogy ebben az esetben, én nem tudok neki segíteni, mivel nekem még nem lennének, ahoz parancsaim / jogaim, hogy én most oda gotozzak, és adjak rá fixet. Megmondanám neki, ha buggból, laggból, esetlegesen nonRP-ből következett a jármű törés, és ha van rá, képje, esetleg videó bizonyítékja, akkor keressen fel vele egy admint, aki utánna jár az ügynek, és kiosztja a megfelelő szankciót a félnek akinek kell, ha esetleg egy ember nonRP-sen tette. Vagy ha buggból következett, vagy laggból akkor meg az admin a bizonyíték alapján utánna jár a dolognak. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< Ha SGH lennék, megírnám neki nagyjából azt amit fentebb leírtam. Ha admin lennék megnézném a killogot, nem-e valaki megölte-e esetleg. Megkérdezném, hogy történt-e már cserebere, és hogy tárgyal-e, vagy pénzel, és utánna az ügy végére járnék. >>

Utoljára szerkesztve:

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.