Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Az IRL nevem Tamás,az In Game nevem Thomas Styles,jelenleg a 13.-dik évemet taposom. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 11,280 játszott perccel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata a kisebb,rászabott kérdések megválaszolása,megkönyebbíteni a nagyobb adminok dolgát és kérések,igénylések továbbítása Főadminnak/Szuperadminnak. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Legfőképpen azért mert egy másik szerveren voltam már Ideiglenes adminsegéd és nagyon élveztem megválaszolni a játékosok kérdéseit,könnyíteni a nagyobb adminok dolgát,és eléggé sok szabadidőm van ezért is szeretnék egyenlőre SGH adminsegéd esetleg a későbbiekben Admin lenni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Mint nagyon sokaknak nekem is vannak előnyeim,nagyon kitartó,maximalista ember vagyok,szeretem minél jobban teljesíteni a rám kiszabott feladatot,illetve úgy érzem megvan a jó magyarázási,helyesírási és fogalmazási készségem.Aktív tag lennék,napi 3-4 órát lennék fent,gyorsan tanulok. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Még pontosan nem tudom de naponta kb.3-4 órát. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<Nem,még nem voltam. https://imgur.com/a/nDA8e1B >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen ,voltam már kb.1,5 éve úgyhogy már törlődött az UCP-ből. https://imgur.com/a/nDA8e1B >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitívak közé sorolnám hogy gyorsan tanulok,mindenhez normálisan állok hozzá,nem egyből a rosszat keresem benne és nagyon szeretek segíteni az embereken.Talán a rosszak közé tartozik hogy nagyon ritkán stressz helyzetben egy kicsit helytelenül írok(helyesírás),ritkán szintén stressz helyzetben elvesztem egy kicsit a kreativitásom(rp terén) és néha megesik hogy túlbonyolítok egy-egy egyszerű feladatot. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen,szeretnék még az adminisztrátori pályára lépni mivel szeretek segíteni játékosoknak.Szeretnék betekinteni mások RP stílusába.Elbírálni ügyeket és igazságot tenni jtáékosok közt.Szeretnék megismerni új embereket,esetleg bekerülni egy jó és kitartó közösségbe.Emellett szeretnék adminisztrátori munkát végezni és bekerülni a SeeMTA v3 admin közösségébe. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsőnek is leírnám neki /me, /do, /ame parancsok lenygét.A /me egy szemmel láthaó cselekvés,pl.: /me előveszi a fényképezőgépét majd bekapcsoja,rá zoomol a tájra,majd készít egy fényképet. A /do egy történés ami a karaktereddel történik pl.: /do kezében egy fényképezőgép ami a tájra van zoomolva.A /do-t még ütközésnél is kell használni pl.: /do beveri a fejét kormányba de nem esik baja mert megfogja a biztonsági öv.Még jobban lehet színesíten az RP-t a /ame parancsal ami a karakter leírása,bárki láthatja pl.: /ame egy 186 cm magas,olasz származású férfi laza öltözékben.A városházán tudsz munkát felvenni,taxit hívni a 3612/333-333-as telefonszámon tudsz hívni.Ha felveszed a munkát a kis munkajármű ikonhoz kell menned,felvenned a munkajárművet(amit nem használhatsz magáncélra) oda mész a kis zöld cp-hez felveszed a munkát és dolgozol.A szerveren vannak különböző szabályok amit a fórumon találsz meg.(https://forum.see-game.com/pages/v3szabalyzat/) Ha bármi kérdésed van állok elébbe,jó játékot,Pacsi! >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először köszönnék,majd megkérdezném hogy mi történt és ha van rá komoly indoka akkor közölném vele hogy a kérésed továbbítottam egy szabad adminnak,nemsokára segít,majd elköszönnék tőle.(csak akkor továbbítom ha van rá nyomós indok pl.bug,dimenzió változás.) >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
/vá 93 Szia! Ha a fegyver amivel átvertek skines és van rá bizonyítékod akkor a legjobb ha írsz rá egy PK-t fórumon(forum.see-game.com) vagy szólsz egy adminnak akkor segítenek neked.De ha a fegyver nem skines fegyver és úgy vertek át akkor semmilyen szabályszegés nem történt,Pacsi!
Utoljára szerkesztve: