- 2019. 01. 12.
- 7
- 0
- LV karakter
- Thomas Shelby
- V2 karakter
- Shely Thomas
Neved:
< Thomas Shely >
A ban időpontja:
< 2018/10/24 >
A ban időtartama:
< 2030/01/01 >
Neve, aki bannolt:
< Dave >
A ban oka:
< Farmal való átverés >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Tisztelt olvasók, tisztelt érintett admin! Amikor még nem egészen egy éve kaptam a bannom, farmmal való átverés indokkal. Akkor voltam fent legelőször nagyon sok idő után, akartam magamnak egy farmot, mivel láttam Thommmas tutorial videóját és, kedvet kaptam, hogy én is foglalkozzak ilyenekkel, nekem kivételesen tetszett, ahogy a csilipaprika meg az egyéb paprika fajtákkal, többet ad mint egy. Személyes kedvencemmé vált, legelőször beültettem, Chilipaprikával, később amikor szüreteltem, láttam több hírdetést is, hogy farm kiadó bérbe huzamosabb ideig, később amikor minden chilit eladtam, meghírdettem, hogy kiadó a farmom, később odaadtam egy játékosnak, viszont elfelejtettem hozzáadni a farmi összes jogosultsághoz, ennek következtében, farmmal való átverésnek minősült, és én bevallom bánom, hogy ennyire felületes, és elvakított a pénz, habár csak 20,000$ IG dollárról volt szó, hamar leléptem, ennek köszönhetően kaptam a bant, miszerint átvertem valakit farmmal, nagyon sajnálom amit tettem, a ban kiosztása után nagyon sokszor átgondoltam, és ha egyszer unbannt kapok, valamint ha az adott illető játszik még, OOC bocsánatot kérek tőle. Egy valamit kérek, egy utolsó esélyt, és igérem! Nem követek el szabálysértést! UI: Dave bannolt csak ő már nem az Admin Team tagja. >
Utoljára szerkesztve: