Elutasítva Thomas Shely -> Dave

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ezadam

Újonc
2019. 12. 28.
61
196
19
V4 karakter
megyesi adam
LV karakter
ulf.skold
zoldlogo.png

Neved:
< Thomas Shely >

A ban időpontja:
< 2018-10-24 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 >

Neve, aki bannolt:
< Dave >

A ban oka:
< Farmal való átverés. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Történetem megismeréséhez kicsit repüljünk vissza az időben 2018. október hónap 24. napjára, mivel ekkor kaptam kitiltást a szerverről. A bűnöm egy farmmal történő átverés. Ezt úgy követtem el, hogy egy játékossal megbeszéltem egy összeget amiért ő kibérli tőlem a farmomat; ám miután a megbeszélt összeget kifizette én leléptem a szerverről. (Az összegre nem emlékszem már.) A tettemet már teljes mértékben megbántam. Folyamatosan figyelemmel követtem a szerveren történő változásokat, és a szabályzatot is többször elolvastam, mivel nem tudtam róla, hogy amit csináltam az tilos. Tudom, hogy a szabályzat nem ismerése nem mentesít a szaknció alól, de ezért olvastam át többször azóta, hogy ha kapok esélyt, akkor ne essek ilyen hibába. Kérem az elbíráló(ak), hogy a kérelmem úgy bírálják el, hogy ezelőtt kitiltásom nem volt, illetve az eltelt idő alatt a bűnöm megbántam. >

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Amennyiben vissza tudod keresni a kitiltásodra vonatkozó panaszkönyvet, abban az esetben hajlok afelé, hogy átbeszéljük az ügyed.
Erre két napot adok.

ezadam

Újonc
2019. 12. 28.
61
196
19
V4 karakter
megyesi adam
LV karakter
ulf.skold
Amennyiben vissza tudod keresni a kitiltásodra vonatkoó panaszkönyvet, abban az esetben hajlok afelé, hogy átbeszéljük az ügyed.
Erre két napot adok.
Ezen a fórumon nem érkezett rám panasz, mivel ez 2018-ban volt, és 2019 januárjától új fórum van. Így nem tudom vissza nézni.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.