- 2019. 01. 10.
- 231
- 275
- 20
- V4 karakter
- Cirino Milano Moretti
- LV karakter
- Misha Zinoviya
- V2 karakter
- Lia Giordano
Neved:
< Thomas Rich >
A ban időpontja:
< 2019-01-02 15:26:34 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Adrian (Dombó) >
A ban oka:
< Live-ban való szidás.[
Amiért szeretnéd az unbant:
< Roviden az tortént hogy liveotunk youtube ra és a haverom odament IC a Dzsipszihez és a Dzsipszi meglotte itet a semmiért majd elkezdte itet liveban szidni és bannolták itet szerverrol.Utána livechaten illetve a ts3 szerveremen odajottek trolkodni Admin nevekkel illetve anyázni meg szidni és errol felvétel is készult majd lementettem az IP címuket és másnap IC megtaláltam azokat akik szidtak minket és liveban véletlen mondtam rájuk valamit amit nem kellett volna.Amit sajnálok és nagyon megbántam és szeretnék ez végett bocsánatot kérni.Asztán az illeto hívta az admin barátját Dombót aki a dolgot OOC szidásnak vette amit én csináltam mivel SeeMTA LV volt a liveban de viszont aszt már nem hogy az nap elotti liveban engem szidtak.Utána megkaptam a bannomat és eltelt egy két hét majd próbálkoztam UB kérelemmel amit Dombó elutasított azzal az indokkal hogy nem megbocsátható az amit mondtam rá.Majd megkérdeztem privátban hogy mit mondtam rá és elosszor aszt monta hogy le kutyáztam majd amikor ujbol UBt kértem akkor meg aszt monta hogy leanyáztam.Ezek kozul eggyik sem igaz és soha nem is tettem volna ilyet.Megbecsulom az adminisztrátorok munkáját és eszt most nem tudom hová tenni.Már nem egyszer vádoltak ilyennel és hosem volt igaz mindig megbeszéltuk.Itt van pár kép róla:https://i.imgur.com/Y2N4qJg.png
Visszatérve hang alapján beazonositottam hogy akik szidtak minket megeggyezik azzal aki szolt az adminnak (akit szidtam).Szeretnék bocsánatot kérni nem volt szép amit tettem! >
Utoljára szerkesztve: