- 2019. 01. 10.
- 231
- 275
- 20
- V4 karakter
- Cirino Milano Moretti
- LV karakter
- Misha Zinoviya
- V2 karakter
- Lia Giordano
Neved:
< Thomas Rich >
A ban időpontja:
< 2019-01-02 15:26:34 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Dombó >
A ban oka:
< Live-ban való szidás.[
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szeretnék őszinte bocsánatot kérni a megbántott illetőtöl és Dombótol is.Nagyon nem volt helyes dolog amit tettem és korán sem példamutató azok számára akik a liveot nézték.Lajosékkal nem voltam nagyon jóban az aznap előtt történt eset után amikor olyan szinten összevesztünk hogy másnap gondolkodás nélkül mondtam valamit amit nemkellett volna.Nekem őszintén semmi bajom nincs velük csak az zavart amit csináltak.Az UCPm kissé nagyon csúnya mivel ezen a szerveren ismerkedtem meg maga az MTAval és aszt sem tudtam mi az a RP és a barátaim tanitottak.Tudom nem volt a legjobb ötlet és hát ebböl adódóan lett egy két jailem.Utánna meglett Nojeltol a bann amit én kértem és valamiért utolsó eséllyel lett feloldva.Utánna halloween kor event közben nem figyeltünk és becsúszott egy kis MG és ebböl lett a második bann(Admin szidás nemvolt csak összekeverték a hangom a haveroméval).A bann időpontjában tisztában voltam a szabályzattal és pont akkor PPztem le egy UZIt és nem volt tervemben hogy bannoltatom magam.Nemgondolkoztam és kicsúszott a számon aminek nemkellett volna.Szeretnék ujra belevágni a SeeMTA LVbe és mostmár jobban odafogok figyelni mint eddig bármikor.Ha lenne rá esélyem akkor szeretnék a bíráló adminisztrátorral beszélni Tsen illetve ha szükség van a livera akkor privátban megadom csak nem szeretném hogy az emberek kövessék a példámat és szabálysértést kövessenek el végettem.Köszönöm hogy végig olvastátok és legyen további szép napotok. >