- 2019. 01. 10.
- 231
- 275
- 20
- V4 karakter
- Cirino Milano Moretti
- LV karakter
- Misha Zinoviya
- V2 karakter
- Lia Giordano
Neved:
< Thomas Rich >
A ban időpontja:
< 2019-01-02 15:26:34 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Adrian >
A ban oka:
< Live-ban való szidás.[
Amiért szeretnéd az unbant:
< Számomra ez a szerver volt a legelső rp szerver és énis úgykezdtem mindent hogy nemtörődtem a hibáimmal és folyamat szabályzatot szegtem az UCP az tény hogy egy pöcegödör de ezekellenére is úgygondolom hogy a remény hal meg utoljára.Januárban történt egy kissebb incidens ahol kaptam tsen hideget meleget egy két emberkétöl akiktöl innentöl is bocsántot kérek bármivel is érdemeltem én eszt ki.Másnap az élőadásban mondtam rájuk egykét szépszót ahogy megláttam az illetőt IC.A liveot nem tartottam példamutatónak ezért privátoltam.Naggyábol annyi történt hogy megláttam IC az illetőt majd mondtam pár szépszót rá ami a következő volt "Ez volt az a mocskos b_zi" és a pali animba rakott fotgalmas helyen és amikor adminnak jelentettem akkor én lettem bannolva Liveban való stílusért.Belátom hogy hibáztam és esküszom nem fordulna többet elő ilyen.Eszt alá tudom támasztani akár V3 UCP vel is hogy mióta megkaptam ott az Unbant azóta csökkent a jailjeim gyakorisága, igyekszek odafigyelni hogy ne kövessek el szabálysértést.Köszönöm szépen hogyha végig olvastátok, további szép napot! >