Thomas Rich - Dombó

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DavidBmc

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
231
275
20
V4 karakter
Cirino Milano Moretti
LV karakter
Misha Zinoviya
V2 karakter
Lia Giordano
zoldlogo.png

Neved:
< Thomas Rich >

A ban időpontja:
< 2019-01-02 15:26:34 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Adrian >

A ban oka:
< Live-ban való szidás.[
] By:Dombo
>

Amiért szeretnéd az unbant:

< (Történet:Mint mindenki tudja játszanak a szerveren mindenféle emberek.Mindenféle országból.Lajoséknak nemtudom mi volt a bajuk de egynap odajöttek a SeeMTA V3 LV livera és elkezdtek mindősiteni.Másnap mikor mentem fel ott voltak a farmomnál és a másnapi SeeMTA V3 LV liveban mondtam rájuk olyat amit nemkellett volna.Megragadták az alkalmat és szoltak adminnak.)Szeretnék elnézést és őszintén bocsánatot kérni Dombótól és Lajoséktól azért amit mondtam.És az utóbbi időben már nagyon megtelt a gépem és gondoltam törölgetek!Ám de szemet szúrt nekem egy felvétel ami még a Lajosékról készült.És fix bizonyíték arra hogy ők voltak minősiteni nálam is és ott voltak az admin ügy közben.És tiszteletben tartom a döntésed ám de akkor is szemet szúr az hogy ők a SEEMTA LV liveomon szidhattak OOC de viszont én nem.És csak én kaptam sankciót.Én rád Dombó egy rossz szót nemszóltam!Tisztelem az adminokat és a munkájukat.Ha kell még a live is megvan amiben tisztán látszik hogy nemmondtam rád semmi rosszat.Tsen meg csak kérdeztem pár dolgot és leléptem.Lehet játékosokat szidok de adminokat NEM!Ebből már volt ügyem és akkor a haverom volt az aki végett bannoltak.Régen történt egy eset amit most nem nagyon szeretnék elmesélni amikor megismertem egy kiváló kedves admint aki segített olyan esetben amikor nem lett volna köteles.Erről vettem én példát és látom hogy az adminoknak jár a tisztelet ugyanis annyi játékosnak segítséget nyujtani és elviselni nap mint nap.Nagyrészt az előző unbannomat is neki köszönhetem ugyanis ha ő nincs akkor nem magyarázom meg hogy nem én minősitettem admint hanem a barátom.Ezzel a lappal szeretnék bocsánatot kérni Lajoséktól és Dombótól.Szeretnék ujra kezdeni mindent a szerveren.Nullázni a karakterem UCPt mindent ha lehetséges.Töröltettném magam és 0árol kezdeném ha lehetséges ugyanis úgy érzem hogy rengeteg hibát követtem el és az AJjaim nadja vagy véletlen került rám vagy félreértésből.Szeretnék egy tiszta lapot.Előre is köszönöm a válaszod és hogy elolvastad. :) >

Dombo

Barangoló
2019. 01. 09.
117
97
21
V4 karakter
Szatmari Peter
Szia... amit édesanyámról írtál utánna TS-en az számomra megbocsáthatatlan,NINCS UB !

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.