- 2019. 01. 10.
- 231
- 275
- 20
- V4 karakter
- Cirino Milano Moretti
- LV karakter
- Misha Zinoviya
- V2 karakter
- Lia Giordano
Neved:
< Thomas Rich >
A ban időpontja:
< 2019-01-02 15:26:34 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Adrian >
A ban oka:
< Live-ban való szidás.[
Amiért szeretnéd az unbant:
< Kedves adminisztrátorok!Köszönöm előre is hogy ha elolvassátok!Nagyon megbántam amit tettem és úgy érzem hogy 8hónap alatt végig gondoltam hogy legközelebb hogyan fogok viselkedni.Hülye voltam és ezért szeretnék elnézést kérni az érintettektöl.Elismerem a hibám és tanultam belölle.Nem gondolkoztam hogy 3szónak ilyen nagy súlya van.Az UCPről vannak félreértések.A jailjeim majdnem fele vagy ICjail vagy 2x raktak be egymás után vagy megbeszélve vagy enyhités.A képen elválasztottam a felesleges + jaileket.A naggyára tudnék bizonyitékot is mutatni.
Számomra ez volt az első szerver ahol tanulgattam rpzgetni 0 tudással és számomra is új volt ez nem sokat tudtam a szabályzatrol eleinte mint az látszik is.Liveokban a barátaimmal szoktam játszani Beni és Áronnal és néha ebböl is félreértés történt mert aszitték hogy én beszéltem úgy ahogy liveban....Nagyon meg szeretném beszélni egy főadminnal amennyiben lehetséges lenne ez.A bannjaimban majdnem mindben szerepel az OOC stílus vagy Admin minősités.
#16390 OOC stílus / minősités: Előző nap elment az internetem este mikor igazoltattak volna majd másnap Nojel kigetelt 4sárkány kaszinótol nemmessze az illegalos kocsimmal melyben az egész vagyonom volt hogy folytassuk az RPt ami már lezajlott és nem volt kiváncsi a részletekre hiába próbáltam bizonyitani hogy már megtörtént a dolog.Ekkor közöltem hogy ha nem hajlandó meghalgatni akkor hívnák egy másik admint erre bannolva lettem.
#17524 adminszidás/Admin min?sítés: A barátom Beni hangjával összetévesztettek engem ami utólag tisztázva is lett.
Csak szeretnék kapni egy végleges esélyt hogy mostmár TÉNYLEG normálisan kultúráltan RPzhessen a szerveren.Ezzel már tényleg nem élnék vissza mivel már tudom hogy ezek után nem lessz esélyem további UB kérelemre és amennyiben elszúrom egyből repülök.
Ha kell össze vágok egy videót bizonytékokbol hogy fellyebb elhelyezett kép a jailjeimröl tényleg úgyvan. >
Utoljára szerkesztve: