- 2019. 01. 10.
- 231
- 275
- 20
- V4 karakter
- Cirino Milano Moretti
- LV karakter
- Misha Zinoviya
- V2 karakter
- Lia Giordano
Neved:
< Thomas Rich >
A ban időpontja:
< 2019-01-02 15:26:34 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Adrian(Dombó kérésére) >
A ban oka:
< Live-ban való szidás.[
Amiért szeretnéd az unbant:
< Megbántam amit tettem és szeretnék kapni egy utolsó végleges esélyt mivel nagyon szerettem a szerveren játszani.Tudom 13ezer percel kicsit sok a bannom meg a jailem ez annak is koszonheto hogy számomra ez volt az elso RP szerver és itt tapasztaltam ki hogy mit szabad és mit nem.Hulye dontés volt OOC minositeni és ezért szeretnék elnézést kérni mivel megbántam.9hónapja hogy tortént az eset és úgy gondolom hogy ez idő elég volt arra hogy tanuljak az esetbol és ne forduljon elő tobbé.A jailjeim kozott van egy jópár MEGBESZÉLT VAGY TÉVES.Szeretném megkérni a biráló admint hogy ezeket ne számolja bele a dontésbe.A tévesekre van bizonyitékom is mivel mindig streameltem kb.Nem gondoltam volna hogy 3 szó ilyen nagy súlyal bir.De nagyon mérges voltam az illetőre mivel előzőnap eljátszották velem ugyaneszt és végettuk kaptam egy csodálatos COPYRIGHTot a youtubetol és refrexbol mondtam valamit amit nem kellett volna.Szeretnék normálisan rpzni a szerveren és igérem ha kapok rá esélyt akkor nem fogok vele visszaélni. Téves/megbeszélt bannok/jailek:
A bíráló admint szeretném megkérni hogy NE zárja le egybol a topicot mivel megszeretném beszélni az egészet ha lehet akkor szeretnék TS3 megbeszélésre kérni egy időpontot amikor FIXen tudna fogadni hétvége folyamán mivel hétkozbe nem lehetek.Elmondok mindent részeletesen.
>