- 2020. 05. 09.
- 1
- 0
- V4 karakter
- -
- LV karakter
- Thomas Queen
- V2 karakter
- -
Neved:
< Thomas Queen >
A ban időpontja:
< 2020.05.09 >
A ban időtartama:
< 2020.06.08 >
Neve, aki bannolt:
< Hapi >
A ban oka:
< Frakció item csomagtartózása [visszaadta] Arzen >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Először is ahogy szokás mondani megbántam tetteimet de gondolom ezt minden unban kérelemnél tapasztaljátok viszont ez más lenne mint az eddigiek nem ígérgetni jöttem hanem tettekel bizonyítani az rp tudásomat és a szerverhez való loyalitásomat. Tisztában vagyok vele, hogy kicsit lehet ez még korai de személyes véleményem szerint a bizonyítás vágy nagyobb bennem mint a türelmem az eltiltásomhoz való letöltéshez ezért szeretném kérni tiltásom hosszának újbóli átgondolását és ezen kívül egy új esély megalkotását viszont mindenek előtt tiszteletben tartom az Admin team döntését de reménykedem korrekt és rugalmas hozzá állásukba a cselekedetemmel szemben végszóként meg szeretném köszönni mindenkinek aki elolvasta és időt szánt e csekély unban kérelem elolvasására és remélem jövőbeli átgondolására. Remélem mihamarabb találkozunk a szerveren és tettekel bizonyíthatom szavaimnak minőségét. Személyesen szeretném megköszönni Arzen korrekt hozzáállását. U.i a szerveren eddig és a múltban eltöltött időszakom alatt ez az első ilyen eset hogy hosszabb távú eltiltásban részesülök de ezzel nem kiváltságot akarok megkaparintani csak tisztázni szerettem volna. >
Paki válasza:Címet módosítom mivel Arzen kérte rád, Hapi csak osztotta!
Moderátor által szerkesztve, ekkor: