Thomas Martines - Sal Peco [Daryl]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2023. 01. 28.
21
209
V4 karakter
Thomas Martines
LV karakter
Thomas Martinez
V2 karakter
Thomas Martinez
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Thomas Martinez >

Panaszra tett játékos neve:
<
Sal Peco >

Panasz oka:
<
Golfütővel verekednek egyfolytában zacisnál indoktalanul >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
>

Megjegyzés:
<
Véletlen vette elő a golfütőt egyből el is tette majd a srác leszállt és elkezdte izomból pofozni >

Daryl

do they count?
SzerverAdmin
LV
2022. 10. 30.
334
311
LV karakter
aiden.clark
Hali! Várom Sal Peco válaszát 24 órán belül.

Akosh

Újonc
2022. 07. 20.
35
24
V4 karakter
Pal Peco
LV karakter
Sal Peco
Sziasztok! Ennek az egésznek volt egy előzménye, mindennek volt indoka. Sajnálom, hogy egy 3 másodperces klippet tudtál beküldeni amivel másokat akarsz besározni és magadról meg levenni a figyelmet. Először is te elloptad a biciklimet majd menekülgettél vele kb 10-15 percen keresztül, majd a barátomat kikesztétek mivel átvert titeket antikkal majd animba verted. Én pont akkor jöttem ki a kaszinóból és végignéztem. Odamentem majd a barátod mondta, hogy menjek innen. Neked az volt a válaszod egyből, hogy mondtad neki, hogy verd szét majd a barátod elővette az ütőt. Én ebből az indítatásból szálltam le a bicikliről majd vertem meg.
Ennyit fűznék hozzá, várom a bírálatot!

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Yuffa és Kolozs

Daryl

do they count?
SzerverAdmin
LV
2022. 10. 30.
334
311
LV karakter
aiden.clark
Sziasztok! Ennek az egésznek volt egy előzménye, mindennek volt indoka. Sajnálom, hogy egy 3 másodperces klippet tudtál beküldeni amivel másokat akarsz besározni és magadról meg levenni a figyelmet. Először is te elloptad a biciklimet majd menekülgettél vele kb 10-15 percen keresztül, majd a barátomat kikesztétek mivel átvert titeket antikkal majd animba verted. Én pont akkor jöttem ki a kaszinóból és végignéztem. Odamentem majd a barátod mondta, hogy menjek innen. Neked az volt a válaszod egyből, hogy mondtad neki, hogy verd szét majd a barátod elővette az ütőt. Én ebből az indítatásból szálltam le a bicikliről majd vertem meg.
Küldd el számomra az aznapi logodat légyszíves.
[ https://forum.see-game.com/threads/hol-talalom-a-logomat.384085/ ]

2023. 01. 28.
21
209
V4 karakter
Thomas Martines
LV karakter
Thomas Martinez
V2 karakter
Thomas Martinez
Bicikli lopásról annyit hogy IC ügy volt beszéltem adminnal nem lett belőle semmi de az nem ehhez az ügyhöz tartozik.
A golfütőt még mindig véletlen vette elő azon nyomban el is tette mint látszódik a clippben is de mivel a lába is törött volt ezért egy verekedés elég pg lett volna tőle

• Vicces
Reactions: Sol Monte

Akosh

Újonc
2022. 07. 20.
35
24
V4 karakter
Pal Peco
LV karakter
Sal Peco
Bicikli lopásról annyit hogy IC ügy volt beszéltem adminnal nem lett belőle semmi de az nem ehhez az ügyhöz tartozik.
A golfütőt még mindig véletlen vette elő azon nyomban el is tette mint látszódik a clippben is de mivel a lába is törött volt ezért egy verekedés elég pg lett volna tőle
Akkor is elloptad a biciklimet ez én ic szálként tovább is vettem utána, azt írtad neki verd szét előkapta a golf ütőt, erre én is reflex szerűen, nem volt időm azt se felfogni, hogy eltette.

2023. 01. 28.
21
209
V4 karakter
Thomas Martines
LV karakter
Thomas Martinez
V2 karakter
Thomas Martinez
pedig elég jól látszik hogy eltette a golfütőt nem tudom miről beszélsz még leszállni is érkeztél, és az hogy elloptam a biciklidet nem jelenti azt hogy őt is le kell verned

Daryl

do they count?
SzerverAdmin
LV
2022. 10. 30.
334
311
LV karakter
aiden.clark
Aznap folyamán egyszer már lettetek figyelmeztetve általam hogy kerüljétek a felesleges feszültségkeltéseket zacis környékén, látom ezt a figyelmeztetést nem sikerült megérteni és folytattátok az értelmetlen kötekedést és az abból kialakuló verekedéseket. A videón és a kapott logban ez jól látszódik. Azóta más is panaszkodott rád Sal Peco ahol szintén a NonRP-s cselekedet figyelhető meg nálad.
1 hónapos kitiltásod megkaptad a szerverről Folyamatos NonRP indokkal. Ez idő alatt döntsd el hogy komolyan akarod-e venni a szerveren való részvételt. Szép estét!
Helyezhető!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.