Elutasítva Thomas James ub kérelme---> Wata

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Marcesz

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 05. 01.
263
1 542
V4 karakter
linzell.lowe
zoldlogo.png

Neved:
< Thomas James >

A ban időpontja:
< 2022/03/03 >

A ban időtartama:
< örök >

Neve, aki bannolt:
< Wata >

A ban oka:
< Mühelyi munkával való átverés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szép napot! Azért szeretném az ub-t mert ebben egy kis gubanc van. Az lenne, hogy amikor elkesztem a kocsit csiszolni mondta a srác ha nincs valami hivjam. mondtam neki rendben. És végeztem a csiszolással ugye jött az alapozás. Vissza jött a srác és mondta, hogy segitsen mondtam neki nem mert elvagyok vele. Utánna el ment és mikor alapoztam tovább, és egyszer csak ki fogyott az alopzó festék. Én ugye hivtam a srácot csak nem volt fent. Utánna el mentem és kb még utánna 5-6x hivtam de akkor sem volt fent. Másnap is hivtam de akkor is nem volt jelen. ennyi amit történt de szerintem nem tettem semmi rosszat próbálgattam hivni de nem volt fent sajnos. Köszönöm ha el olvastad és azt is hogy egy kis időt szántál reám. persze TS-n is tudunk beszélni ha szükséges. >

wata

Írnok deák
2019. 01. 10.
574
1 579
pangea
V4 karakter
cassey_xaevan
LV karakter
ida_nieves
Cső!
Az hogy nem volt megfelelő kommunkáció illetve nem voltatok fent egy időpontban a dologgal kapcsolatban nem mentesít.
Ott volt a lehetőséged a panaszkönyv alá írni, viszont ezt se tetted meg, illetve a karaktereden nincs elegendő fizetőeszköz a kár megtérítésére sem.
Marad a ban.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.