- 2019. 01. 15.
- 4
- 0
- V4 karakter
- Thomas H White
- LV karakter
- Thomas H White
- V2 karakter
- Thomas H White
Neved:
< Thomas H White >
A ban időpontja:
< 2017/11/12 20:53:27 Egész pontosan. >
A ban időtartama:
< Örök. >
Neve, aki bannolt:
< Revans >
A ban oka:
< Thomas H White: ((a KURVA ANYÁD9) | Utolsó esély eljátszva,Búcsúzunk. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok! állElső sorban már nagyon rég volt a bannom.Nem is tudtam hogy utolsó esélyes vagyok,de persze ez nem mentség.Azért írtam vagy mondtam ezt OOC-n,mert egy barátommal autóztunk,ő vezetett, majd mondtam neki OOC-n hogy ne menjen neki semminek hiszen nin HP-m. Erre ő direkt egy álló autóba ment bele.Így animba estem sajnos és ezt írtam mérgemben. De persze a legjobb barátom még a mai napig szoktam vele játszani és nem is vette komolyan, de akkor Revans nem várta meg a válaszom hanem egyből bannolt. Köszönöm hogy elolvastátok. Szép napot. >
< Thomas H White >
A ban időpontja:
< 2017/11/12 20:53:27 Egész pontosan. >
A ban időtartama:
< Örök. >
Neve, aki bannolt:
< Revans >
A ban oka:
< Thomas H White: ((a KURVA ANYÁD9) | Utolsó esély eljátszva,Búcsúzunk. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok! állElső sorban már nagyon rég volt a bannom.Nem is tudtam hogy utolsó esélyes vagyok,de persze ez nem mentség.Azért írtam vagy mondtam ezt OOC-n,mert egy barátommal autóztunk,ő vezetett, majd mondtam neki OOC-n hogy ne menjen neki semminek hiszen nin HP-m. Erre ő direkt egy álló autóba ment bele.Így animba estem sajnos és ezt írtam mérgemben. De persze a legjobb barátom még a mai napig szoktam vele játszani és nem is vette komolyan, de akkor Revans nem várta meg a válaszom hanem egyből bannolt. Köszönöm hogy elolvastátok. Szép napot. >