Thomas farmal való ötlete

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Burek

Ex-GA[3]
Támogató
2019. 01. 14.
342
677
20
Szerbia, Vajdaság
V4 karakter
Thomas M Mayhall
LV karakter
Lukas Heilmeier
Ugye gondolom sokan csinálják azt, hogy más playertől xy összegért kibérelnek egy farmot. de viszont ezeket csinálni is kell. És ha mondjuk én Pétertől kibéreltem egy farmot, akkor ő engem beleír a farmba, és megad minden jogot. De viszont, ha én szeretném egy haverom beleírni, mert segítene csinálni a farmot, vagy valami, arra már nincs lehetőség.
Tehát az lenne az ötlet, hogy lehessen olyan jogot adni a farmon, hogy hozzáírhasson más játékost, és adhatjon jogot.
Köszi hogy elolvastad! :)

lottga

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
289
Budapest
V4 karakter
Jack A Drury
LV karakter
Paddy Gilmore
Hát szólj a farm tulajdonosának majd ő hozzáadja a haverod .Felesleges lenne tovább bonyolítani. :)

• Tetszik
Reactions: Wanted

Burek

Ex-GA[3]
Támogató
2019. 01. 14.
342
677
20
Szerbia, Vajdaság
V4 karakter
Thomas M Mayhall
LV karakter
Lukas Heilmeier
igen, de sokszor előfordul, hogy akitől bérlem a farmot, csak ritkán tud feljönni a szerverre. Meg folyamatosan szólni neki, ugráltatni... Neki se tetszene

• Tetszik
Reactions: bencx. és lorooolv

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
jó ötlet, csak támogatni tudom.

• Tetszik
Reactions: Burek

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤthis time is the last.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 435
4 331
V4 karakter
Mesias Varela
Ebből csak a hülyeség lenne, illetve az adminok munkáját is nehezítené. Tegyük fel te hozzáadsz 10 haverodat majd valamelyik lecsórja a növényeket. Akkor az admin honnét derítené ki, hogy ki volt?
Teljesen hülyeség. Ha te bérled, a te felelősséged is, ha meg nem tudod egyedül elvállalni, akkor meg ne csináld.
IRL Sincsen olyan, hogy egy barátod odamegy, aztán ha a főnököd kinevezett egy napra, akkor a haverom is hagyj legyen már főnök erre a napra mert segítség kell. Full hülyeség, nem kell ez ide. Ezt még te magad sem gondoltad át szerintem.

• Tetszik
Reactions: Wanted

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
354
417
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
És akit te hozzáadsz az is tudjon hozzáadni valakit, meg a következő is, meg az azutáni is. Lehet kényelmetlen mindig a tulajnak szólni, de így van belőle a legkisebb bonyodalom. Ebből csak balhé lenne hidd el.

• Tetszik

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Szólsz a farmtulajnak,hogy írja be a haverod.Nem kell ezt tovább bonyolítani.

• Tetszik

bencx.

Az év moderátora 2023 V4
2019. 01. 17.
1 143
6 504
20
Pécs
www.twitch.tv
V4 karakter
lina.g.escobar🔨
LV karakter
lina.sparaco🤠
V2 karakter
lina.gonzalez🔫
Igazából ez jó ötlet, bár szólni is lehet a farm tulajának és akkor könnyebben meg van oldva. Bár tényleg sokszor azért adják bérbe a farmjukat mert nem játszanak a szerveren (ezáltal hozzáadni se tudnak mást a farmhoz)

• Tetszik
Reactions: Gerike. és Burek

Burek

Ex-GA[3]
Támogató
2019. 01. 14.
342
677
20
Szerbia, Vajdaság
V4 karakter
Thomas M Mayhall
LV karakter
Lukas Heilmeier
Bár tényleg sokszor azért adják bérbe a farmjukat mert nem játszanak a szerveren (ezáltal hozzáadni se tudnak mást a farmhoz)
Rátapintottál a lényegre! :D Sokszor nehéz őket elérni, illetve ritkán jönnek fel a szerverre

András válasza:
Figyelmeztetést kaptál!
Tilos a dupla hozzászólás!

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: bencx.

Lukász

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
262
216
V4 karakter
Tyler Bush
LV karakter
Matthew Sanders
V2 karakter
Fernando Marshall
tamogatom kene ilyen dolog, a topic tulaja ugy gondolta aki nem ertene hogy a tulaj ki pipalna azt a reszt is hogy “Jog adas” vagy ilyesmi ebbol nemtudom megis mi lehet a gond, aki kiberli mastol az biztos nem fog 20embert berakni meg foleg nem olyan embereket akikben nem bizik meg. Ha meg megis akkor igy jart.
Steel, alapbol senki nem PPzi ki a farmot mert minden heten ki kene adjon 1200PPt a szerver 1 nagyon max 2% PPzi a farmot de az is csak 1x mert utanna rajon hogy nem eri meg

• Imádom

Mokus197

Újonc
2019. 02. 26.
53
32
V4 karakter
Dom Joe
Talán az lenne a meg oldás ha 1 ember nem 1 farmot bérelhetne hanem tudom is én 2 vagy 4 et pp ért úgyse bérel mert úgy heti minimum (120.000$) vagy több. és akkor nincs gond a segéddel. és kevesebb lenne az át verés is ma ki adja neked másnap meg már farm lejár meg nem tudód felszedni meg másnak ki adja újból stb. ezek meg szűnnének. Kevesebb át verés lenne nem mástól kellene bérelni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.