- 2019. 01. 16.
- 47
- 8
- V4 karakter
- Thomas El Castro
JELENTKEZÉSI NYOMTATVÁNY - 2021/2022
A jelentkezési lap megírása előtt elolvastam és tudomásul vettem a Publikus Dokumentumban leírt pontokat, illetve elfogadom a Frakció szabályzatot és rendelkezem a belépésnél kifizetendő összeggel.
Teljes neve:
Thomas El Castro
Születési helye, ideje:
1995.02.28 Lost Santos Korház
Személyi igazolvány száma:
110627163
Telefonszáma:
38761120154738
Lakóhelye:
AngelPine street 28
Korábbi munkahelyei:
Vidéki buszsofőr, Postás,
~
Miért szeretne hozzánk jelentkezni?
Azért szeretnék jelentkezni mivel a feltételeknek megfelelek és az élet célom, hogy segítsek a lerobbant autósoknak. Szeretném jobbá tenni ezt a kis város azzal, hogy segítsek nekik ha gond van, és még azért is mert imádok vezetni és elégé jól is megy, és úgy érzem, hogy ez a munkahely tudna nekem biztosítani egy erős megélhetést, plusz számomra nagyon fontos a csapat is amibe dolgozok hiszen szeretek új emberekkel megismerkedni és nagyon jól is ki tudok általában jönni velük. Meg nagyon jó érzés lenne egy erősebb csapat kötelékeibe játszani ezen a szerveren.
Mik a tervei a jövőre nézve?
Szeretnék a ranglétrán feljebb menni és szeretnék rengeteg emberen segíteni + szeretnék egy biztosabb és nagyobb összeget össze gyűjteni, hogy tudják venni egy szép nagy házat, garázzsal és szeretnék családot alapítani, de még az is a listán van, hogy minél több új kapcsolatot építsek ki, mivel egy egyszerű busz sofőrként nem annyira tudtam kommunikálni emberekkel és most úgy érzem rendbe kell rakjam az életemnek ezen részét.
Volt már büntetve?
Még nem voltam büntetve.
Jogosítványa illetve okiratai érvényesek?
Igen érvényesek az okirataim.
Dolgozott már nálunk?
Sajnos még nem, most vettem a bátorságot, hogy jelentkezést írjak és úgy gondolom, hogy most már érett vagyok a feladatok elvégzésére és úgy érzem most már szívesen lennék egy nagyobb csapat tagja.
Ha igen, miért lépett ki/rúgtuk ki?
Nem dolgoztam.
-
Mi az IRL neved?
Bence
Hány éves vagy?
19
Írj magadról legalább 10 mondatot:
19 éves vagyok Informatikát tanulok 4 éve. Érdeklődési körömbe még bele tartozik az, hogy édes apámmal együtt irányítok egy kisebb szikvíz gyártó és céget ezek mellett szabad időmben RP-zni szoktam lassan már kb 3 éve RP-zgetek és ezt hála istennek a barátaimmal tudom meg tenni aminek rettentően örülök. Ez mellett élem a minden napi életemet. Ez mellett figyelek az egységemre amennyire tudok 4 éve konditerembe járok edzegetek és próbálok egéséges maradni a mai világhoz képes. Szeretek vezetni is hiszen 2 évig pizza futárként is dolgoztam nyáron amit nagyon is szerettem, mivel imádok vezetni és ezt a játékba is szeretném belevinni. Nagyából ennyi jut eszembe magamról amit megosztanék az interneten.
~
Mióta játszol a szerveren?
3 éve játszom a szerveren nagyobb kihagyásokkal
Mennyi a játszott perced?
10500 percem van jelen pillanatban
Milyen frakcióban/szervezetnél voltál eddig (illetve milyen pozícióban)?
Még nem voltam frakcióban ez lenne az első.
Hogy érzed, miért téged válasszunk?
Azért mert elégé ambiciózus vagyok és mindent megteszek azért, hogy megmutassam, hogy mire vagyok képes, nagyon jó a kommunikáció készségem és szeretek új emberekkel megismerkedni szóval szerintem számomra tökéletes lenne ez a munka mivel még terhelhető is vagyok. Remélem a lapom elnyerte tetszésetek és adtok esélyt, hogy egy frakciót tagja lehessek a szerveren. Meg még előnyeim közé sorolnám, hogy nagyon egy barátságos ember vagyok és ezáltal rengeteg barátot szeretnék szerezni és jól kijönni emberekkel.
Napi/heti mennyi időt szánnál a vontatásra?
Napi 3-4 órát vagyis heti 20-30 órát tudnék lenni.
Van TeamSpeak 3-ad?
Igen van TeamSpeak3-am.
UCP előéletedről készített kép:
Utoljára szerkesztve: