- 2019. 01. 16.
- 57
- 9
- V4 karakter
- Thomas El Castro
CambTaxi Jelentkezési lap
♜ IC rész ♜
♜ Jelentkező teljes neve: ♜
< Thomas El Castro >
♜ Jelentkező születési helye, ideje: ♜
< Los Santosi korház 1995/02/28 >
♜ Jelentkező édesanyjának leánykori neve: ♜
< Vivien Wilson >
♜ Jelentkező telefonszáma: ♜
< 38761120150734 >
♜ Jelentkező lakcíme: ♜
< AngelpineFő utca 28 >
♜ Milyen engedélyekkel rendelkezik? ♜
< Jogosítványom és okirataim érvényesek >
♜ Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? ♜
< nincs konkrét tapasztalatom de jól tudom vezetni és ismerem az egész várost! és könnyen tanulok! >
♜ Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat): ♜
<Thomas El Castro vagyok. 25 éves. Los Santosi korházban szüllettem 1995/02/28.-án aztán a szüleim haza vittek AngelPine-ba ahol most is lakok. Majd úgye nöttem és csak nöttem elvégeztem az iskolát majd tovább tanultam vezetni is tanultam mível nagyon közel állt már akkor a vezetés hozzám mível édes apám is taxis volt az ő neve Peter Castro. Édes anyám pedig Vivien Wilson ő pedig pincér munkát végzet egy bárba. Engem édes apám tanított meg vezetni szóval elégé jól megy mível őt is a legjobb sofőrnek nevezték annó.
Van egy testvérem kinek a neve Peter Wilson-ő most szerelő ként dolgozik. A legföbb vágyam az, hogy Sofőr lehesek a Camb Taxi-ba. Nem tudom,hogy meg fog-e valosulni de reménykedem benne. Már egy éve végeztem a fő iskolán de abban az évben még nem volt elég merszem jelentkezni a Camb Taxi-ba mível nagyon sok kétely volt bennem, hogy elég jó vagyok én oda? ki fogok jönni az utassokkal? meg leszek én majd a kollégákkal ? Kedves lesz-e velem a fönök? és rengeteg de rengeteg kétely jött fel benem ezért be attam a jelentkezésemet a BKV- hez és oda felvettek most vidéki busz sofőr vagyok de rá döbentem, hogy ez nekem nem elég és vártam vártam, hogy egyszer majd kí hirdetik az a bizonyos tagfelvételt és lám tegnap mit látnak a szemeim meg hírdették az állást amire annyíra vágytam erre én nyomban benyomta a gépet és felment a honlapra és kitöltöttem a tesztet.És most várom, hogy mi lesz a bizonyos levélben amit postán kapok: Remélem, hogy felvesznek.Mert ha nem ,akkor Buszsofőrként fogok megőregedni és az nem az élett céljaim között van>
♜ OOC rész ♜
♜ Teljes neved: ♜
< Bence >
♜ Hány éves vagy? ♜
< 16 >
♜ Játszott perceid száma: ♜
< 4400 >
♜ Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? ♜
< - Hát... jól tudok vezetni.Hamar jóba tudok lenni az emberekel ami azt jelenti, hogy könyen megértem öket és könnyeben beilleszkedek a csapatba. Ha valaki építő jelletű kritikával segíti a Camb Taxi-ban lévő pályafutásomat akkor elfogadom és probálok rajta javítani. Nagyából ennyí segítökész vagyok és oda figyelek a másikra >
♜ Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e? ♜
< Elolvastam, elfogadom >
♜ Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat): ♜
< -Bencének hívnak, 16 éves vagyok. Veszprém megyében lakom.Egy informati szakgimnáziumban kezdtem meg a tanulmányaimat 2018-ban azotta ott vagyok és gyakorlóm az informatika csínját binját. De úgye nem jó az embernek és a gerincének ha csak űl ezért rendszeresen sportolok 4 évíg fociztam 2 évíg vízilabdáztam 1 évíg kosaraztam 1 évíg pedig kézíladbdáztam és most 2 éve pedig úszok. Ha nem is sportolok és nem is számítogépezek akkor a barátaimmal logok például moziba járok velük vagy el megyünk bulizni vagy ilyesmik tudjátok amit egy áttlago tinédzser szokott csinálni a barátaival. Ha nem barátokkal vagyok és nem is sportolok akkor a számítógépemen tanúlom/gyakorlom amit aznap tanultam informatikából/programozásból ha viszont ezzeket meg csínáltam akkor szívesen fel jövök Mta-ázni azon belül most a kedvenc szerverem a SeeMta azon most kezdtem el játszani egy barátom ajánlása véget. És nagyon örülök, hogy ajánlótta ezt a szerveret mert nagyon meg tetszett. Most már csak egy kellene, hogy csatlakozzak egy jó frakcióhoz én meg tetem az első lépést várom a fejleményeket köszönöm,hogy megnéztétek a jelentkezésemet. >
Jelentkező aláírása: Thomas El Castro