Hűha. Hol is kezdjem...
kezdjük azzal, hogy fogalmatok sem volt arról, mit jelent az, hogy egy illegális szervezet úgynevezett védelmi pénzt szed egy klubtól.
Már miért ne lenne róla fogalmunk? Igen, azt válaszolta, hogy nincs. Neki lehet nem is volt. De én azért több, mint 4000 óra alatt rengeteg mindent tapasztaltam/átéltem a szerveren, elhiheted.
plusz, ne vicceljünk már, az irodátok tulajdonosa, de nem ismeritek?
Szépen elmondtam, nem ismerjük őt IC. Ő az iroda tulajdonosa, viszont akkor még IRS tag volt, amikor rá lett írva. Később átment illegálba egy másik karakterrel. Az más kérdés, hogy ő ezt IC hogyan kezeli le. Hiszen tudod, sok ember ismer minket a szerveren. Olyan is, akit mi nem ismerünk. Igazából ő miért ne ismerhetne?
Tehát nem, nem szóltunk neki, hiába vádolsz MG-vel. Minket is ugyanúgy meglepett, hogy bezárta az ajtót. Azt sem tudtuk, hogy ki ő, amikor bejött. Erről később értesültünk discordon, amikor már bezárta az ajtót és hívta a rendvédelmet.
De ha szeretnéd, tudok küldeni discord beszélgetést időponttal is.
szeretném még megemlíteni Bianca_Baker karakteralakítását, aki szájába dugott fegyverrel is jókat viccelődik.
Bianca IC több illegál tagot ismer, mint gondolnád. Így mondhatjuk azt is, hogy nincs mitől félnie, hiszen a végén ti húzzátok a rövidebbet. De ha karakterleírásoknál tartunk... Az nektek jó szerepjáték, hogy konkrétan ránk szeretnétek erőszakolni, hogy fizessünk nektek szerpejáték, csak mert ti vagytok a nagy kartell? Hagyjuk már.
Na meg nem látom azt, hogy ti bármiféle befolyással lennétek a szerverre, hogy bármiféle pénzt is kérjetek. Kiépítettétek a kartellt olyan szintre, hogy ezt megtehessétek? Volt máshol is ilyen RP? Ja, perszehogy nem. A védelmipénz fogalma Horvat Jozsef távozásával együtt távozott. De kétlem, hogy ez a név mondd is bármit, hiszen 15-20-as szinttel kétlem, hogy abban az időben játszottatok volna a szerveren.
azt sem hagynám ki, hogy az egészet átvittétek OOC-ba és bizonygatni akartátok, hogy annyira híres helyet csináltok, hogy mindenki tudja, ki a tulaj.
Híres helyet csináltunk hát! A szerveren többen is megkeresnek minket együttműködés gyanánt. Mi nem a drogkereskedés és bármi egyéb miatt csináljuk ezt a club-ot. Hanem mert szeretnénk egy RP képes helyet hozni a szerverre, mint régen a Four Dragons előtti utcarész.
Na meg, ha ti vagytok a nagy kartell, biztosan utánanéztek annak, hogy kivel fogtok tárgyalni nem? IRL egy kartell azért lenyomozza előbb az illetőt, mielőtt odamennek fenyegetni. Ezt nem gondolod? Mivel a jelenlegi RP szitu után nagyon megütheti a bokáját a kartelletek.
Ezek után történtek amelyeket OOC üzenetben írtam, semmi rosszindulattal. Szerettünk volna egy frankó szerepjátékozást, de helyette bizonygatások következtek
Hm. Tehát neked/nektek valóban ez a szerepjátékozás, hogy eljöttök egy clubhoz egy rakat pénzt kérni a semmiért? Ha ennyire kell a pénz, menjetek ATM-re, vagy bánom is én.
De elmondhatom, hogy ez a club nem azért van, hogy pénzt keressünk vele. Viszont azt a $100 000-t inkább a dolgozóinkra fordítjuk, mint hogy jött-ment kartellnek adjuk.
Szeretnék akkor választ kapni az MG és PG részre is, ha már dobálózunk. Úgy gondolom én nem sértettem meg senkit, és most már a kifejtésemből látszik, mit mire írtam.
Az MG-t teljes mértékben elutasítom, mivel a részünkről továbbra sem történt MG. Minket ugyanúgy meglepett az esemény, ahogy titeket is. A PG részről kifejtettem a véleményemet. Bianca mindig a rosszfiúkkal társalog. Ő így alakítja a karakterét.
Majdnem elfelejtettem! Miközben hat-hét Nayarit Cartel tag fenyegetett titeket, Bianca végig SMSezett, rá se törődve azzal a ténnyel, hogy veszélyben az élete.
Mi van akkor, ha írt pár SMS-t? Honnan kellene tudnunk, hogy a nagy kartell van itt nálunk? Őszintén amikor bemutatkoztál IC, azt hittem, hogy egy Nayarit nevű városból jöttél.
Szerintem 7 nappal ezelőtt nyitott NS topicról ne várjátok el, hogy tudjunk OOC, meg még IC is. Ő a club managere. A tulajdonosok mi vagyunk. De persze, ha utánunk néztetek volna, ez is egyértelmű lenne. Mi döntünk minderől Kyle-al. Így Bianca nem veszélyezteti azt, hogy ez a... Hát hogy is nevezzem ezt a valamit.... Megállapodás? - Megtörténik-e.
Ezek ellenére, beleírjátok a panaszba ezt is...
Már megint ez a fránya minősítés... Ej-ej. Hiába akarsz minket lealacsonyítani egy kezdő szintjére. Ettől függetlenül mindhároman tisztában vagyunk az RP szabályokkal, amelyek a szerverszabályzatban le vannak írva. Illetve az RP fogalmakkal úgyszint. Amennyiben nem lennék tisztában, az előttem lévő fegyverrel simán megpróbálhattam volna az embereiteket hatástalanítani. Max nem sikerül. Nemde?
Az már csak hab a tortán, hogy smsezgetés után, záródnak az ajtók. Nem akarok vádolni senkit, de ez túlment pár szabályzati határon.
Na akkor had mondjam el mégegyszer, hátha egyszer meg is értitek, hogy semmit nem tudtunk erről az egész szituról mi sem. Teljesen véletlen jött jgy. Bianca feltehetőleg az egyik IC ismerősével vagy pedig a következő tárgyalófelünkkel társalgott. Ő végképp nem ismeri azt a személyt, aki bezárta az ajtót. Nem hogy még a telefonszámát is tudja.
Amennyiben ez nyugtatja a lelketeket, a továbbiakban hozzászólhat
@MarcYk is, aki az általatok említett társunk, akinek biztosan szóltunk OOC.
Egy NORMÁLIS RP szituációra bármikor vevők vagyunk, hiszen mégiscsak egy RP szerveren játszunk, úgy gondolom. Viszont ez, hogy jöttök pénzt kérni a semmiért, már elnézést, ne vegyétek a lelketekre, de elég értelmetlen.
Tudjátok, itt gyakran megfordulnak emberek, akik szintén nyitnak egy NS topicot, viszont nem az RP kedvéért, hanem tudjuk szerintem mindketten, hogy miért. Így nehéz komolyan venni egy ilyen szinte nulla befolyással rendelkező kartellt, akiről mégcsak nem is hallottunk.
Részemről ennyit szerettem volna hozzáfűzni az eseményhez. Amennyiben van még valami, amit ránk szeretnétek jogtalanul fogni, állok szivesen elébe.
Ezek továbbra sem változtatnak a tényen, hogy ti OOC minősítettetek minket.
U.i.:
@rajna Téged pedig ezúton megkérnélek, hogy vedd le a büntetést/tiltást
@Darkone007-ről, hiszen ő szintén az RP része volt, illetve említésre is került. Így nem látom annak akadályát, hogy hozzászóljon bármikor is.