Elutasítva Thiago Mortes -> Kon

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

azsolti

Írnok deák
2021. 06. 28.
571
1 681
🌪
V4 karakter
mino haas
LV karakter
thiago mortes
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Thiago Mortes >

Kitiltás időpontja:
<
2023. 08. 19. 19:12 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Kon >

A kitiltás indoka:
<
Frakció leaderi pozícióval való visszaélés [Jesse Car Service] >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Mikor megkaptam a bant akkor sem értettem vele teljesen egyet, próbáltam is megbeszélni veled/veletek, csak sajnos kevés sikerrel.
Több mint kettő évig voltam a frakcióban, ebből nagyjából másfél évet töltöttem el leaderi pozícióban, egyetlen egy jailem volt a Las Venturas karrierem során, az is egy /megprobal hiánya miatt, azon kívül semmi, nem véletlen lettem megbízva azzal amivel (te tudsz róla úgyis)
Tudtommal ezalatt az idő alatt nem volt gond sem a frakcióval, sem pedig a vezetésemmel legalábbis én nem tudtam róla, vezetőség sem szólt róla, hogy lenne

Röviden elmagyarázva az egészet, "szerencsejátékozni" lehetett a frakció discord szerverén egy bot által.
Ott miután megszereztél egy adott összeget (több millióról volt szó, aki ismeri az ilyen botot az tudja, hogy nem egyszerű kigyűjteni), akkor válthattál ki belőle autót (egy bizonyos határig) valamint egyéb más jutalmakat a szerveren, amit a frakció állt.
Nem csupán a discordos botnál kellett elérni ezt az összeget, emellett komolyan nézve volt általam az is, hogy a frakcióban hogy teljesített az illető, mennyire volt aktív, mennyit szerelt.
Lényegében ez egy frakción belüli eventnek lett tervezve amivel ösztönözni szerettük volna a tagokat az aktívságra.
A monoton szerelések mellé szerintem teljesen belefért egy ilyen event jutalomként.

Lásd a főszerveren a frakció eventeket, szerelő frakciókba autót nyerhetsz annyival, hogy náluk szereltetsz, majd kisorsolják.
Egyéb frakciókban ugyanúgy akár autót akár skines fegyvert és más-más ilyen dolgokat nyerhetsz, már csak egy gokart versennyel is, de rengeteg példát tudnék még ide sorolni.

Nem a frakció lehúzása volt ezzel a cél, hisz vezetésem alatt mindig a frakcióban lévő emberek érdekeit vettem figyelembe és mindig nekik akartam kedvezni amikor és amivel csak tudtam, amikor olyan helyzet volt pénzügyileg, akkor a leaderek fizetését is levéve (de ezt szerintem ők is tudnák igazolni), csak hogy több profitjuk legyen.
Nem származott ebből senkinek (legfőképp nekem) OOC haszna, hisz a frakció széfbe helyeztem direkt az adásvételit a vásárlásról valamint az átadásról is, hogy a többiek is láthassák (nem tudom, hogy azóta ki lett dobva-e, vagy még ott van).
Szimplán újat szerettünk volna alkotni egy kis kreatívsággal, ha már több millió "felesleges" pénzünk volt a frakció számláján.

Mégis csak szívesebben jár fel valaki szerelni ha tudja, hogy plusz jutalmat is meg tud szerezni hogyha időt és energiát fektet bele.

Abban hibáztam és nem is tagadom, hogy nem kérdeztelek meg titeket mint vezetőséget erről, de visszacsinálni nyilván ezt már nem lehet, viszont így fél év után azért szívesen felnéznék a szerverre, nyomni a többiekkel. >

Kon

Kritikus
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
4 251
5 338
LV karakter
Edward Paul
Bevezettél egy "szerencsejátéknak" nevezett újdonságot FA/SA tudta nélkül egy olyan platformon amire rálátásunk sem volt. Vagyis a saját szabályaid szerint mentek a dolgok. Ezer meg egy lehetőség van arra, hogy jutalmazni lehessen az aktív tagokat (külön rang f3ban, óránkénti fizetéssel ; egyéb bónuszrendszerek kialakítása). Ennek az egésznek csak az első benyomása jó (mert különbözik a megszokottaknál), ha alaposan átgondolja az ember akkor rájön arra, hogy ez mesének jó, de használható rendszernek nem. Volt még egy bizonyos "bogesz" nevű személy is, aki nem játszott a szerveren, ehhez képest leaderhez hasonló jogosultságokkal rendelkezett Discordon, TS3-on... kellő részletességgel itt már nem mennék bele, hogy hogyan "irányította" a frakciót a háttérben a kislány 😀. Ott van még az is, hogy Szide a kérésedre kitörölte a számodra nem előnyös beszélgetéseket. Nem egy zártkörű privát csoportról beszélek, hanem a frakció által használt discord szerverről. Nem mellesleg a frakcióra akkoriban több panasz érkezett (hozzáteszem jogosan), hogy inaktívan működik, valamint a leadertársad felől is érkezett megkeresés.

Apró hibának próbálod beállítani az egész helyzetet, holott sokkal sarasabb vagy mint aminek mutatni próbáltad azt.
Marad aktív a kitiltásod.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.