Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Molnár Ádám vagyok,barátoknak Ádó(Theodore Morris). 15 éves vagyok! >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 6400 játszott percel rendelkezek.>>
Mi az SGH feladata?
<< Egyszerűbb kérdések megválaszolása,tanácsadás,amikhez nem szükséges admin. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mindig is kiakartam próbálni ezt az egész dolgot. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Nem sok probélma van velem általában,illetve megbízható fiatalember vagyok. Illetve teljesítem azokat a feladatokat amiket rám biznak. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Iskolától függ,illetve kedvemtől. De fix a napi 2 óra. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/UB2uMQY >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/UB2uMQY >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív 1:Néha eléggé elkavarodok a szavakban,és általában olyankor értetlenkedek.
Negatív 2:Eléggé sokszor nem tudok hozzászólni az adott témához.
Negatív 3: Sokszor szoktam felidegesíteni magam,ilyenkor általában csúnyán beszélek,de ez általában már a nagyon végső esetekben van,mert eléggé türelmes személy vagyok.
Pozitív 1:Fentebb írt türelmem lenne az egyik pozitív.
Pozitiv 2:Segítőkész vagyok mindenki felé,akármi téma lehet az.
Pozitiv 3:Általában hallgatok az idősebbek szavára,és nem vagyok önfejű.>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék!
Mindig is érdekelt ez az egész admin téma,mivel foglalkoznak,mit csinálnak. Szeretném elsajátítani az adminság rejtelmeit,illetve belelátni az egész csapatba.
Szeretném megismerni az egész vezetőségi részleget,új embereket megismerni,esetleg barátokat szerezni.
Szeretnék tanulni a hibáimból,esetleg segíteni másoknak hogy a jobb útra térjenek,esetleg egyszer ők is adminok lehessenek
Utoljára szerintem meglenne hozzá a kellő kapacitásom,illetve tudásom,és talpraesettségem is.
>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is elküldenem neki a fórumon található szerver szabályzatot hogy ezt tanulmányozza át rendesen,mert ezeket be kell tartani a szerveren. Másodszorra elmagyaráznám neki az alap RP szabályokat,némelyik parancs mire való,mi hol található,és a többi funkció létjogosultságát is.
Esetleg az ütközés utáni kötelező RP-t:/do beveri a fejét a kormányba,de nem esik tul nagy baja mert megfogja a 3.1-es bakelit öv.
Elmondanám neki melyik gomb mire való PL: "T betű" az a "chat! "B betű" az "OOC Chat" ahol a játékon kívüli dolgokat meg lehet beszélni! PL:"Most mennem kell" "5 percre AFKolok"
>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először is:Nincsen az SGH-nak ilyen parancshoz jogosultsága,illetve a szerveren tilos a TP,GET,FIX kérés.
Ha bug miatt kérni ezt,akkor egy nagyobb szintű adminhoz fordulok,hogy tudjon rajta segiteni. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<</vá 93 Szia! Ha a fegyvereden van skin,és van róla bizonyítékod akkor mindenféleképp fordulj adminhoz,esetleg tegyél PK-t fórumon! Ha más játékostól vetted a fegyvert akkor sajnos ebben nem tudunk segíteni,ez IC ügy! További szép napot! Szia >>
Utoljára szerkesztve: