Theo Keen - Scrimi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

squadboi kali

Újonc
2019. 01. 11.
41
228
26
Debrecen
LV karakter
Nilo Viteri
zoldlogo.png

Neved:
< Theo Keen >

Panaszra tett admin neve
< Scrimi >

Panasz oka:
< Admin létére hogy engedheti meg magának, hogy ilyen szerepjátékot folytat a szerveren, aminek a szerves része, hogy ő admin dutyban ATM-et rabol? XD? >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, Log ):

Megjegyzés:

< Legyen már egy szint kérlek. Amúgy, minden PD tag nevében írom akik fentvoltak az incidensnél, szóval ők is ideírhatnak a panasz jogán.>

Utoljára szerkesztve:

LSD

Barangoló
2019. 01. 20.
94
740
Budapest
LV karakter
Lester Dickinson
3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló Szerver Adminisztrátor, panasz tevő, vádlott, szemtanúk írhatnak hozzá! Büntetésed: 100 pont!
Jelen voltam az ügynél, nem én fogom kifejteni pontosabban a dolgot.
Annyit fűzök hozzá, nem így kéne a másikról beszélned, vigyázz a szádra.

stargazermartin

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
284
2 036
23
V4 karakter
zayn hanemiya (羽宮)
LV karakter
mac holloway
Ki volt kíváncsi a kommentedre ha nem te fejted ki a dolgot? Biztos amnéziás vagyok de nem rémlik, hogy valaki megkért volna, hogy játszd el az apukát. Amúgy meg elég rossz érzés, hogy mindenki arra megy, hogy kihasználja a kiskapukat és velünk kibasszon. Mostanában feltűnően sok admin repked ATM rablások körül ok nélkül.

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
A probléma az, hogy nem csak ATM-nél hanem minden olyan helyzetnél ahol előkerülnek fegyverek.

Lövöldözés van? - Ott az admin, és nem csak egy. 99%-ban van egy olyan is aki az illegális félnek kedvez.
ATM? - Ott az admin.
Üldözés? - Ott az admin.
Bemegyünk a házba a fegyveres után? - Ott az admin

Másrészt meg ne osszad itt a részt ha neked sincs több mint nekünk. Felmentünk már tsre és elmeséltük neked, hogy miért cringe ez az egész de te folytatod és akkor nem értitek mi a probléma a frakciótokkal.

Scrimi.

Zöldfülű
2019. 06. 07.
167
129
Debrecen
LV karakter
Wayne Duchet
Hali
meghaltam kazetta nyitás után, és egyből dutyba is álltam. A kazetta jelzés rám is bugolt. (utána egyből resiztem is amikor a többiek írták hogy bugolok)
Logot az illetékes embernek elküldöm, ha kell.

Utoljára szerkesztve:
2019. 01. 10.
1 807
18 420
Eversong Woods
V4 karakter
Tacko Fall
LV karakter
Zal'in Bacuss
Ki volt kíváncsi a kommentedre ha nem te fejted ki a dolgot? Biztos amnéziás vagyok de nem rémlik, hogy valaki megkért volna, hogy játszd el az apukát. Amúgy meg elég rossz érzés, hogy mindenki arra megy, hogy kihasználja a kiskapukat és velünk kibasszon. Mostanában feltűnően sok admin repked ATM rablások körül ok nélkül.

Másrészt meg ne osszad itt a részt ha neked sincs több mint nekünk. Felmentünk már tsre és elmeséltük neked, hogy miért cringe ez az egész de te folytatod és akkor nem értitek mi a probléma a frakciótokkal.

Megkérnék itt és most mindenkit, hogy az ilyen degradáló hozzászólásokat mellőzze...
Lester gondolom az elsőre is megértette, a figyelmeztetést megkapta érte.

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Legközelebb próbálj meg normálisan beszélni.
Rábugolt a jel, sajnos megesik.
Legközelebb hívd fel erre a figyelmét, hogy gyorsabban elhárítsa a problémát, ne a haverokkal hőbörögj ts-en ilyen hangnemben.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Reynard és Scrimi.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.