San Andreas kincsei, avagy a vállalkozások.
⫷ 2024. 11. 16. - Szombat ⊷⊷ Készítette: Kelsie Aaren. ⫸
Köszöntök minden kedves olvasót! Kelsie Aaren vagyok, a The Life Times hírközlés vezetője. A továbbiakban én fogom elkalauzolni önöket városunk legfrissebb híreibe. Remélem mindenkinek elnyeri a tetszését majd a munkásságom és az írományaim! Kellemes időtöltést az oldalon! K.
Ki gondolná, hogy a város elfeledtebb részein is megbújik a tehetség? Ott ahol az utcai lámpák nagy része pislákol, vagy már nem is ég, több helyen szemét lepi el a járdát, vagy az utca széleket. Valljuk be mindannyian a legtöbb alkalommal csak elhajtunk a Ganton mellett, mert hát benézni minek is? Nincs bent semmi érdekes...
Ennek az ellenkezőjéről tesz nekünk tanúbizonyságot Leroy, aki nem olyan régen nyitotta meg BarberShopját a Binco ruhabolt mellett! A bolt kívülről semmi extra, de bent egy egészen új világ vár ránk! Én magam is meglepődtem, amikor beléptem. Szép új bútorok, a hely kényelmesen be van rendezve. Férfi olvasóimnak meleg szívvel ajánlom a helyet, és tudom, hogy Leroy szívét lelkét bele fogja majd adni a munkájába!
Következő állomásom San Fierroba vezetett! Egy hotel hírdetésére lettem figyelmes, mivel sok hotelt nem ismerek a városban, gondoltam ez egy szuper lehetőség lenne, bekukkantani a kulisszák mögé, így egyből írtam is egy SMS-t Kirilnek, aki nagyon kedvesen fogadott hotelében, körbevezetett, majd mesélt magáról és a hoteléről is. Kívülről ugyanolyan elegáns, mint belül! Kint egy gyönyörű vörös szőnyeggel lefedett lépcsőn sétálhatunk fel, majd egyből a hallban találjuk magunkat! A hotel berendezése és elrendezése igazán elegáns volt, jó érzés volt végig sétálni rajta, bekukkantani az irodában és megismerni az ott dolgozó személyeket! Aki csak egy hétvégét szeretne eltölteni itt, vagy hosszabb távra tervez, neki is jó szívvel ajánlom, biztos vagyok benne, hogy Kiril mindent meg fog tenni, hogy mindenki otthonosan érezze magát!
Most a Santa Maria tengerpartra megyünk! Tudom már nyakunkon a tél, mindenki téli kabátot hord, sapkát és sálat! De a tengerpart partján megbújik egy igazán egzotikus étterem, ahová megéri ellátogatni! Gustavo fogadott éttermében, kedvesen körbe vezetett, bemutatta csapatát, majd az éttermet is! Terasz részt ebben a hidegben nem tudjuk használni, de nyáron hatalmas összejöveteleket, partykat fognak ott csapni, ebben biztos vagyok. Az üzletet nem rég vette át Gustavo, nem régen fejezte be a étterem felújítását, a jövőhéten lesz esedékes a megnyitó party, ahol várják az egész várost sok-sok szeretettel! A konyha tökéletesen felszerelt, új székek és asztalok, szakács könyvek, gyerek sarok. Gustavo mindenre gondolt, meglátszik a Portugál vérvonal! Ahogy azt írtam, a jövőhéten esedékes a nyitó party, amint biztosan kapunk dátumot frissítem a cikket és mindenki látni fogja!
Éppen már hazafele tartottam, de még utoljára ránéztem a telefonomra a hírdetésekre, amikor feltűnt, hogy valaki éppen egy fürdőzőt reklámoz. Elösször nem is hittem a szememnek, félre is kellett álljak, hogya jobban szemügyre vegyem a hírdetést. Így futottam össze Reilával, aki most nyitotta meg fürdőzőjét a jóga stúdióval szemben, szintén a Santa Maria Beach partjaitól nem messze! Kívülről egy hagyományos épületnek tűnik, de belül egészen ámulatba ejtő! Szanuna, fűrdők, bár, masszázs terem, minden, ami egy teljes kényeztetéshez szükséges! Reila egy igazán nyitott hölgy az egész beszélgetésünk alatt, bemutatta a fürdőzőt, mesélt még, hogy különböző eseményeket rendeznek a Club Managementtel karöltve. Megismertem munkatársait, egyben jó barátait is, akik melegen üdvözöltek és szintén nyitottak voltak a lapomra, és a személyemre is. 2024. 11. 16.-án 20:30-tól kezdődik a nyitó est. Mindenkit sok szeretettel várnak!
Számomra ez egy csodálatos tapasztalat volt, hogy ennyi emberrel találkozhattam, ennyi álmot láthattam valóra vállni és, hogy mindenki mindent belead, hogy egy keveset beleadjon a városunkba! Mindenképpen szeretnék második részt, ahol további rejtett kincseket mutathatok itt be.
Köszönöm, hogy időt szenteltek rám, és erre a négy csodálatos vállalkozásra, ne féljenek kapcsolatba lépni velük, ha felkeltette érdeklődésüket!
Nem utolsó sorban pedig szeretnék minden vállalkozónak vendégben gazdag vállalkozást, és sok sikert!