- 2022. 02. 13.
- 23
- 6
- V4 karakter
- Paul Crocks
???????? Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<
Paul Crocks.
>Jelentkező születési helye, ideje:
<
1999,9,26. Las Vegas.
>Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<
Marianna Brayen
>Jelentkező telefonszáma:
<
38761188766899
>Jelentkező lakcíme:
<
-
>Jelentkező e-mail címe:
<
paulgmail@gmail.com
>Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
<
Személygépjármű jogosítványal.
>Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<
Egyenlőre nincs.
>Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<
Mint emltettem még nincsen szakmai tapasztalatom/önéletrajzom.
>«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
<
Serbán Levente.
>Hány éves vagy?
<
14
>Játszott perceid száma:
<
4600 körülbelül.
>Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
<
Igen voltam mindkettő. A bannom nokis dolgok miatt kaptam 3 évvel ezelőtt. https://imgur.com/a/427EKX1
>Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
<
Mert jól tudok együtt müködni, barátkozós típus vagyoi, nem vagyok bunkó és egyéb beszológatos ember. Negatívumom a türelmetlenség, néha az, hogy könnyen fel tudnak cseszni és kb ennyi.
>Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
<
Igen rendelkezem és igen használom.
>Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
Természetesen.
>Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
Leventének hívnak 14 éves vagyok. Egy kisebb faluban lakom Budapesttől nem messze. Jelenleg 8. osztályba járok és középsuliba megyek tovább tanulni. Szeretek közös játékokat játszani azaz multiplayer dolgokat játszani. Nagyon megtudok szeretni egy adott helyet/frakiót és nagy kedvvel tudok hozzáálni. Társaimat tisztelem és szépen szoktam beszélni mindenkivel akivel alkalmam akad. Nem szeretek úgy játszani, hogy csak a FUN megy és semmi RP. Szeretem az adott frakiból ahol vagyok pénzt csinálni és jó RP-ket tolni ez utóbbi fontosabb. Kb ennyi lenne a bemutatkozásom. Szia!
>«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
Jelentkező aláírása:
Paul Crocks
Paul Crocks