???????? Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
< Laura S Dawson >
Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Snatos 1912 >
Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
< Rebeka S Dawson>
Jelentkező telefonszáma:
< 38761188806575 >
Jelentkező lakcíme:
< Nincs >
Jelentkező e-mail címe:
< laura91@gmail.com >
Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
< semmivel mert nincs pénzem >
Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
< másik városokban tapasztaltam meg ahol ezelőtt laktam >
Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
< Laura S Dawson vagyok 20 éves magas vagyok szeretem a gyerekeket.Anyám meghalt Apám elhagyott. [:c] kicsit később felköltöztem Los Santos ba másik vidékére.Majd nemsokkal azután munkát keresni induultam de nem találtam.Amint meglátam a hirdető táblány hogy van felvétel mingyárt indultam>
«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
< Halasz Kevin >
Hány éves vagy?
< 14 >
Játszott perceid száma:
< 500 >
Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
< Nem voltam se bannolva se aj ba 1 szer elfelejtetem a jelszavam és most keztem újra >
Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
< Hát Kedves vagyok megértő szót fogadok és mindent megcsonálok amit tőlem kérnek és ami tőlem telhető>
Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
< Igen >
Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
< Igen!>
Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
< Halász Kevin vagyok Magas 14 éves 2 színű a szemem fekete a hajam szeretek játszani 2-3 éve rp ézek nagyobb szervereken a hobbim a horgászat van 1 kutyám szeretem az álatokat >
«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
Jelentkező aláírása:
Laura S Dawson
Spoiler:
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
< Laura S Dawson >
Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Snatos 1912 >
Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
< Rebeka S Dawson>
Jelentkező telefonszáma:
< 38761188806575 >
Jelentkező lakcíme:
< Nincs >
Jelentkező e-mail címe:
< laura91@gmail.com >
Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
< semmivel mert nincs pénzem >
Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
< másik városokban tapasztaltam meg ahol ezelőtt laktam >
Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
< Laura S Dawson vagyok 20 éves magas vagyok szeretem a gyerekeket.Anyám meghalt Apám elhagyott. [:c] kicsit később felköltöztem Los Santos ba másik vidékére.Majd nemsokkal azután munkát keresni induultam de nem találtam.Amint meglátam a hirdető táblány hogy van felvétel mingyárt indultam>
«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
< Halasz Kevin >
Hány éves vagy?
< 14 >
Játszott perceid száma:
< 500 >
Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
< Nem voltam se bannolva se aj ba 1 szer elfelejtetem a jelszavam és most keztem újra >
Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
< Hát Kedves vagyok megértő szót fogadok és mindent megcsonálok amit tőlem kérnek és ami tőlem telhető>
Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
< Igen >
Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
< Igen!>
Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
< Halász Kevin vagyok Magas 14 éves 2 színű a szemem fekete a hajam szeretek játszani 2-3 éve rp ézek nagyobb szervereken a hobbim a horgászat van 1 kutyám szeretem az álatokat >
«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
Jelentkező aláírása:
Laura S Dawson
Spoiler: