Elutasítva Tevari Nolan --> FA/SA [helyette írom]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KVIKI

Újonc
2020. 12. 10.
2
4
V4 karakter
Sakul S Joker
LV karakter
Jimar Grant
zoldlogo.png

Neved:
< Tevari Nolan >

A ban időpontja:
< 2020/01/19 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Olivér,Boti helyett >

A ban oka:
< Adminügy közbeni DM,Admin szídás. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nos hát elgondolkodva azon amit tettem, puszta indulatkezelés hiányából történő dolog volt..igazság szerint akkoriban egy elég furcsa hullámvölgyben voltam és robbanékony toxikus tinédzser korom éltem, iszonyúan hamar fel bosszantott bármi, ami nem aszerint tőrtént ahogy én azt el terveztem..Tisztán emlékszem az esetre..Redneck-esként próbáltam rabolni egy random srácot, akit nem forgalmas helyen be szerettem volna kényszeríteni az autómba, de ő nem volt hajlandó annak ellenére sem,hogy egy AK47-est fogtam rá..tehát az adott illető megtagadta az RP szituációt..aztán ledaráltam,mielőtt hősködve rendőrt hív rám a szemem láttára..és akkor Botond adminisztrátor beleszólt az ügybe,hogy DM..pedig minden okom megvolt rá, és amikor írtam neki hogy segítsen, mert tagadja a srác az Rp-t nem igazán végezte a feladatkörét, sokkal inkább vonzotta az ignorálásom, és a dutyperc AFK.. Felháborodtam,hogy akkor nem bírt jönni, amikor tényleges szabálysértés történt, viszont amikor az én kis incidensem történt akkor bizony egyből odatermett,és DM-el vádolt. Elkezdtem őt szídni, mivel mint feljebb is említettem nagyon robbanékony és toxikus voltam akkori időszakomban. Nyílván nem kellet volna szídni, de elég unfairnek éreztem a helyzetet,és reménytelennek is, tehát kiadtam amit ki kellet, és adtam neki igazi indokot a DM szabálysértésre..Azóta nyílván bevallom hogy ez nem megoldás, és nem így kellet volna..rengeteget változtam e röpke 9 hónap alatt. Sokkal higadtabban bírom már kezelni a dolgokat és nem veszem vérkomolyan a játékot sem. Nagyon szeretném ha kaphatnék egy újabb esélyt arra,hogy a szerver tagja lehessek és a számomra kedves barátaimmal együtt roleplayezhessek.. >

Paki válasza:
Javítottam a mintát!

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Erre az indokra nincs unban.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.