Tetu jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

tetu

Újonc
2020. 01. 31.
32
159
V4 karakter
teo val
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Szabinak hívnak, az IG nevem: Ayna Espana.
16 éves vagyok.

Hány játszott perccel rendelkezel?
113 430 játszott percem van.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
A bejövő kérdések megválaszolása, játékosok segítése, adminoknak irányuló kérdések megválaszolására.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Rengeteget vagyok online a szerveren, szeretnék segíteni olyan embereknek akiknek van szükség erre.
Miért pont téged válasszunk?
Érett a gondolkodásom, eléggé sok dolgot tudok a játékról, ez köszönhető annak hogy voltam rendvédelemben és illegálban is.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Naponta kettő -- három órát tudok fixen fordítani a játékra.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
A három pozitív tulajdonságom:türelmes vagyok, terhelhető, maximalista. A három negatív tulajdonságom:Hiperaktív vagyok, sokat beszélek, ami a szívemen az a számon.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Nem szeretnék adminisztrátor mivel az keresztbe vágná a rolaplayemet, az hogy válaszolok kérdésekre rp közben az simán belefér, viszont az adminkodás számomra nem cél.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Szia! -- A legfontosabb dolog az az autó szerzése, dolgozni tudsz a szerveren, nagyker futár éri meg a legjobban a farmozás, fémkeresőzés, és az autófényezésből tudsz eléggé szép összegeket kihozni, farmozni két módon tudsz, állatokat tenyésztesz, növényekkel is tudsz foglalkozni, az állat tenyésztés idő igényesebb viszont több pénz is van benne, a későbbiekben egy tőkével kereskedni is tudsz az autóiddal. Ha esetleg gondoztad a farmjaidat, dolgoztál vagy csak szimplán lazítani akarsz egy keveset akkor kitudsz menni a BlueBerryben található zacishoz, ott van a legtöbb player.
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
Szia! -- S.G.H szerepet teljesítek, nincsen jogom vhspawnt adni neked, jelzek egy admin irányában a kéréseddel és ha úgy érzi hogy hogy jogosan kéred a vhspawnt biztosan teljesíti a kérésed.
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
Screenshot-89.png
Szia! -- Sajnálom hogy ez megtörtént veled, nem tiltja a szabályzat az átverésnek ENNEK a formáját, olvasd át a szabályzat minden pontját figyelmesen hogy a továbbiakban ne kerülj ilyen szituációba, további szép napot.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
  • Menő
Reactions: Royaaal és Elke

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 165
6 301
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.