- 2020. 01. 31.
- 32
- 159
- V4 karakter
- teo val
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Szabinak hívnak, az IG nevem: Ayna Espana.
16 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
113 430 játszott percem van.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
A bejövő kérdések megválaszolása, játékosok segítése, adminoknak irányuló kérdések megválaszolására.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Rengeteget vagyok online a szerveren, szeretnék segíteni olyan embereknek akiknek van szükség erre.
Miért pont téged válasszunk?
Érett a gondolkodásom, eléggé sok dolgot tudok a játékról, ez köszönhető annak hogy voltam rendvédelemben és illegálban is.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Naponta kettő -- három órát tudok fixen fordítani a játékra.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
A három pozitív tulajdonságom:türelmes vagyok, terhelhető, maximalista. A három negatív tulajdonságom:Hiperaktív vagyok, sokat beszélek, ami a szívemen az a számon.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Nem szeretnék adminisztrátor mivel az keresztbe vágná a rolaplayemet, az hogy válaszolok kérdésekre rp közben az simán belefér, viszont az adminkodás számomra nem cél.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Szia! -- A legfontosabb dolog az az autó szerzése, dolgozni tudsz a szerveren, nagyker futár éri meg a legjobban a farmozás, fémkeresőzés, és az autófényezésből tudsz eléggé szép összegeket kihozni, farmozni két módon tudsz, állatokat tenyésztesz, növényekkel is tudsz foglalkozni, az állat tenyésztés idő igényesebb viszont több pénz is van benne, a későbbiekben egy tőkével kereskedni is tudsz az autóiddal. Ha esetleg gondoztad a farmjaidat, dolgoztál vagy csak szimplán lazítani akarsz egy keveset akkor kitudsz menni a BlueBerryben található zacishoz, ott van a legtöbb player.
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
Szia! -- S.G.H szerepet teljesítek, nincsen jogom vhspawnt adni neked, jelzek egy admin irányában a kéréseddel és ha úgy érzi hogy hogy jogosan kéred a vhspawnt biztosan teljesíti a kérésed.
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
Utoljára szerkesztve: