Teszt vége ( Z/H)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ervinka2002

Zöldfülű
Támogató
2019. 11. 17.
159
477
22
V4 karakter
Ervin Kaufmann
LV karakter
Ervin Kaufmann
Heló. Ötletem rövid, egyszerű és lustaságból fakad. Határátkelésnél meg lehetne oldani azt, hogy az enter gomb mellett az F gomb segítségével is lehessen aktiválni a kaput. Kényelmesebb lenne szerintem, és nem hinném hogy sokat kellene irogálni a script-ben hogy megvalósuljon.

xixoo

Lelkes fórumhasználó
2021. 08. 19.
337
3 092
18
www.elmenykepek.hu
V4 karakter
Sidonio Mazzini🔪🍬
Ezek után már várom a szabályváltoztatás ötletet "túl sokat kell írni a szerveren, engedélyezni kellene a BINDRP-t!". Viccet félretéve, nem tudok mást hozzászólni mint a többiek, lehetőséged van kurzorral és enterrel lenyitnod a határt, ha ez nem elég... sajnálom. Szerintem ezt az ötletet nem is gondoltad komolyan, csak szerettél volna te is nyitni egy ötlet topicot.

Utoljára szerkesztve:

ervinka2002

Zöldfülű
Támogató
2019. 11. 17.
159
477
22
V4 karakter
Ervin Kaufmann
LV karakter
Ervin Kaufmann
Értem, akkor a tisztánlátás kedvéért: inkább lehurrogtok engem ahelyett, hogy támogatnátok egy + gomb lehetőségét. Ja és nem kell falángatni hogy csak autókázom vagy sem. Mindenből van részem köszönöm.

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
397
1 018
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Szia! Én mindig próbálom megfogni a pozitív részét az ötleteknek de ebben nehéz.

Az igazi hogy szinte minden gombot lehet másra bindelni (nekem az öv és autó nyitás is egérre van mert az f panelben mindig valami mást nyomok meg) és innen nézve a dolgot én is eltudnám viselni ha máshol lenne az enter.

Bár ettől szerintem a határátlépésnél "idegesítőbb", hogy ha átlép kurzor módba a játék akkor nem tudsz fékezni a kocsivel, emiatt koccantam már párszor de persze ez nem egészen kapcsolódik az ötletedhez.

Mondjuk az is nagyon meglepne ha ez V4-re semmit nem változna

godberi

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 12. 25.
258
395
19
Kisvárda
V4 karakter
👑Ayden Cartier👑
LV karakter
Denzel Cartier
V2 karakter
❌
Hozzászólnék pár szót én is ehhez. Eddigi tapasztalatok alapján az egeret is fogni kell és vezetés közben mozgatni a kamerát,hisz ha ezt nem teszed meg nagy eséllyel rohansz bele bárkibe is. Nem értem mi értelme lenne ennek,ha meg ki lenne kötve az öv folyamatosan kiszállna a határnál a karakter,azt is át kellene bindelniük.

Macseek

Lelkes fórumhasználó
2019. 08. 29.
391
981
V4 karakter
Dane Rees
LV karakter
Patrycja Grzelak
Értem, akkor a tisztánlátás kedvéért: inkább lehurrogtok engem ahelyett, hogy támogatnátok egy + gomb lehetőségét. Ja és nem kell falángatni hogy csak autókázom vagy sem. Mindenből van részem köszönöm.
Hat a /me bal kezeben egy adasveteli nem rp

Plafon

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
70
298
V4 karakter
Clark Pitt
A hozzászólásodnak legyen értelme, ha nincs és nem kapcsolódik a témához OFF-nak fogjuk tekinteni! Büntetés: 50 büntetőpont. - Morthy
Lehet, hogy ez azért van, mert a nevedet elolvasta, MR. Kaufmann.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.