InGame neved:
► Terrico Gray ◄
A ban időpontja:
► 2024.08.28 ◄
A ban időtartama:
► Végleges ◄
Admin neve, aki bannolt:
► Noszek ◄
A ban oka:
► Bomlasztó stílus, utolsó esély eljátszva. ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
► Nos, próbálom minél érthetőbben megfogalmazni a történteket. Amikor bekerült a Mara Salvatrucha 13 az akkori mob szervezetünkkel riválisként tekintettünk rájuk. Tény, hogy sokat járkáltunk fel hozzájuk szerepjátékozni amiből ők generáltak adminügyeket. Mondok erre egy példát. Verekedést generáltak az inzultáló szavakkal, amiből nyilván lövöldözés keletkezett. Az ő részükről. Mivel nem ők nyertek az akkor shotouton, adminokat hívtak. Ez heti szinten megtörtént 3x 4x. Úgy éreztem, hogy a társaságomnak nem ezt a példát kell mutassam hogy lövöldözzünk vagy verekedjünk, hanem rávezettem őket egy önálló szerepjátékra is. Ekkor kezdtünk bele a biciklis topicba, amit rengetegen követtek. De most jön igazából a lényeg. Biciklivel megkörnyékeztük az MS13 területét, őket figyelmen kívül hagyva. Akkor viszont ők jöttek oda, hogy mit keresünk ott. Érthető a dolog, saját terület. Rá egy napra odagotozott hozzám Noszek és leállítatta ezt az egész koncepciót amit a srácokkal boldogan képviseltünk. Ergó korlátok közé akart szorítani egy egész kultúrát olyan szempontból hogy szerverszabályzatot mi egyáltalán nem szegtünk semmilyen téren. Nem tudtam megértetni vele, hogy nem fogok változtatni ezen mert az ő társaságának nem tetszik ahogyan mi előadjuk a kultúránkat. OOC chaten összevesztünk akkor, de egy sértő megnyilvánulásom sem volt. Amiért nem értettem egyet vele lehet megsértettem a saját kis világát. Kimentem dohányozni, visszaültem a géphez és már kitiltva találtam magam a szerveren. ◄
Megjegyzés:
► Tajszon néven vagyok ismert az egész communityben. Miután kibannol a szerverről ilyen háziállatnevet állítanak. Akárhogy nézem egyoldalú az egész és mégiscsak megérdemelném azt az unbant. Több mindent hozzátettem az illegális részéhez a szervernek mint bárki gondolná. Köszönöm ha fáradtságot vettél és elolvastad. ◄