- 2019. 04. 03.
- 21
- 29
- V4 karakter
- Teodor Alvarez
- LV karakter
- BenitoBlanco
- V2 karakter
- Chino Masanori
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Tóth Balázs ~
[#2] Korod:
~ 23 éves vagyok. ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ SeeMTA V3-n játszottam rengeteget, a V2-n nem sokat játszottam szerény kis 2000 perccel rendelkezem. De szeretnék áttérni a V2-re, mivel itt több barát, ismerős, és jobb társaság található. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Nem, nem voltam. Sem itt, sem az anyaszerveren. ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mindig is a legális frakciók köreiben mozogtam, amikor elkezdtem az úgymond RP életemet, még annó 2010-ben akkor az első frakcióm a LSPD majd a NAV volt, nagyon tetszett a munkájuk, a megbízások, és a kiképzések is. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ A Rendvédelmi szerveknél rengeteg tapasztalatot szereztem, és úgy gondolom megfelelő tudással rendelkezem esetleges újrakezdnésnél is. Szeretném magam újra kipróbálni, szeretnék megismerni egy új társaságot, és izgatottan várom a kihívásokat. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Balázsnak hívnak 23 éves vagyok, de sokan Voksa néven ismertek meg az RP világában, 2010-ben kezdtem el a játékot, anno még a magyar LS-RP szerverén, majd váltottam át SeeRPG-re ami még akkor sa:mp-n futott. Körülbelül 7000-8000 játszott óra közé tehető az RPvel töltött időm. Ezalatt sok helyen megfordultam, több frakcióban is, és bizonyos szervereken adminisztrátori pozíciót is elfoglalhattam. Rengeteg élménnyel rendelkezem a rendvédelmis időszkakokból, és szeretném újra átélni. Jelenleg Ausztriában élek, azon belül is Innsbruckban barátnőmmel, Hétfőtől Péntekig dolgozom reggel 4-től általában délután 14:00-15:00ig de természetesen lenne időm a játékra is mellette. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Teodor Alvarez ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos Állami Kórház, 1988.08.06 ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Cégek ellenőrzése, a határok védelme, polgárok védelme, hamis árúk behozatalának visszaszorítása, csempészek, drogdílerek megállítása kiszűrése. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felszólítanám az adott célszemélyt a megállásra ha épp autóval közlekedünk, megkérem hogy húzodjön félre ezt mind a fényhíd piros kék villogó segítségével. Ha félrehúzodott odasétálok a lehető legbiztonságosabb módon a gépjárműhöz bemutatkozom, hogy ki vagyok honnan jöttem, és mi fog történni, megkérem, hogy állítsa le a járműve motorját, majd elkérném az iratait, mind a vezetőtől és a vezetett jármű engedélyeit is. Ha ezeket rendben találom, akkor megkérem, hogy nyissa fel a csomagtérajtót egy átkutatásra, megnézem tüzetesen minden sarkot az autóban. Ha rendben találok mindent, akkor megköszönöm az együttműködést, és jó utat kívánok.~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~Nincs~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ A fiatalosságomból adodóan sportos alkat vagyok, rugalmas, gyors, terhelhető, magabiztos. Úgy gondolom az adottságaim megvannak arra, hogy ezt a munkát a lehető legjobban ellássam, és amit a Rendőrtiszti iskolában megtanultam azt itt tudjam is kamatoztatni. Aktívan résztveszek minden önkormányzat álltal meghírdetett eseményen, ahol általában a rendbontásokat felügyelem, és cselekszem ha látok valamit. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Cégek ellenőrzése, járörözés, illegális tevékenységem megakadályozása, polgárok védelme, hamis árucikk kiszűráse, határellenőrzés.~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha az adott személy is esetleges támadófegyverrel lép fel ellenünk, ha a járókelők, és saját magamra is veszélyes az adott célszemély. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Teodor Alvareznek hívnak Los Santosban születtem a helyi Állami Kórházban 1988.08.06-n. Édesanyám Theresa Phöll egy helyi kis óvódában dolgozik mint pedagógus, édesapám egy helyi szervíz volt szervíz vezetője volt. Annó én édesanyám akaratát követve a lehető legjobb tudásom szerint végeztem el iskoláimat, a helyi Általános iskolában kimagasló eredményeket értem el, majd következett egy Gimnázium ahol, rengeteg történelmi versenyen vettem részt, illetve idegennyelv kutató versenyeken is. A történelem versenyek alatt megismerkedtem, egy sráccal akinek az apja egy Rendőrkiképző iskolában tanított, ahova én is jártam, nagyon megtetszett ez a hivatás és úgy döntöttem, hogy az érettségi végeztével azonnal be is adom a jelentkezésem San Fierroba a Rendőrtiszti Főiskolára. Itt példás magatartással, és példás értékelésekkel végeztem el tanulmányaim, de ezzel nem voltam elégedett szerettem volna valami tőbbet, a nyomozói részét is elkezdtem ennek az iskolának ahol speciális kiképzésekben volt részünk. A gyakorlati éveimet egy kisebb falu sheriffje mellett töltöttem, itt 3 évet szolgáltam, majd eltértem egy kicsit a szakmámtól, a helyi újság főszerkesztője lettem. De úgy gondoltam, hogy amit elkezdtem pályát, azt is szeretném folytatni, de ezt egy nagyobb városban, és ezért jelentkezem ide is, nagyobb kihívások, több lehetőség. ~