Elutasítva Teo Prado --> Vigil

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DarkLV

Újonc
Támogató
2021. 05. 03.
59
91
LV karakter
Isidro Araya 💸
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Teo Prado >

Kitiltás időpontja:
<
2023.11.17 20:53 >

Kitiltás időtartama:
<
Végleges >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Vigil >

A kitiltás indoka:
<
Súlyos Nonrp,folyamatos Nonrpk >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok! Volt elegendő időm átgondolni a tetteimet, és végül arra jutottam, hogy megbántam már egy ideje amit tettem. Mivel tudatosult bennem, hogy milyen következményei vannak ezek dolgok generálásának/csinálásának, nem ez lenne a célom, és találnék sokkal jobb és hasznosabb elfoglaltságot is a szerveren, RP keretein belül. Hiszek abban, hogy máshogy tudnék viselkedni a szerveren, ha kapnék egy lehetőséget, mivel átértékeltem a dolgokat. RP lenne az előtérben, mindenek előtt. Hiszek abban, hogy pozitív változást hoznék/pozitív csalódást hoznék egy lehetőséggel. A kitiltásom óta hiányzik a szerver a haverokkal, amivel lekötöttük magunkat, a suli, meló, bármi után. Szeretnék újra játszani. Ezekkel a sorokkal szerettem volna bocsánatkérésem kifejezni, ígérem ha lehetne egy lehetőségem/esélyem, más lennék, mint voltam. Egy nagyobb adminjailt is elfogadnék egy esély fejében. Szeretnék újra részt venni, és pozitív értelemben hozzátenni a szerver közösségéhez, és egy jó közösség részese szeretnék újra lenni. Köszönöm, hogy végigolvastátok, további szép napot/estét. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.