Teo Elgado - Aiyla Lunara (SGH) [dxminik]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bubukaa

Újonc
2022. 05. 02.
36
69
V4 karakter
Niek Vis
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Teo Elgado

Panaszra tett személy InGame neve:
Aiyla Lunara

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Mai éjjel folyamán a zacisnál beszélgettünk IC pár sráccal akiket ott ismertem meg majd elmentek a parkolóba előttünk a rendőrök, akik felhuzott ablakokkal meghallották hogy fegyverekről beszélünk, majd ezután mindenkit átnéztek, ezután le irta ic a nevemet, illetve kérte hogy nyissam fel a kocsimat, megkérdeztem tőle ooc hogy honnan tudja hogy mi a nevem, amire az volt a válasza hogy tegnap előállított, ami valóban megis történt annyi kihágással, hogy se a nevemet nem kérdezték meg, se iratot nem kértek/ vettek el tőlem, ergo nem tudhatta a nevem, ezután azt mondta hogy a kocsimnak a rendszáma ki irta neki a nevemet, de honnan tudta hogy melyik az én kocsim, mikor közelébe se voltam, eztuan azt a valaszt kaptam hogy hivjak admint de az rp-t folytassam.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
bíráló adminnak küldöm a logot.

Megjegyzés:
-

cruuuw

Zöldfülű
2019. 04. 13.
162
391
LV karakter
cees hulst

bubukaa

Újonc
2022. 05. 02.
36
69
V4 karakter
Niek Vis
Még mindig nemértem honnan tudtad meg hogy kinek a kocsija az ? Illetve hogy honnan tudtatok hogy milyen fegyverről megy a tema mikor leirta a srac ic, elmentetek és utanna fordultal vissza lehuztad az ablakot és "milyen fegyverről van szó?"

cruuuw

Zöldfülű
2019. 04. 13.
162
391
LV karakter
cees hulst
biztosra nem tudtam, hogy a te kocsid de mivel a játékidőd nagy részében zacisnál vagy (ebbe semmiféle bántó szándék nincsen, csak válaszolok a kérdésedre) és mi rendőrök elég sokszor megyünk arra a rengeteg balhé miatt, láttalak már mellette/közelében és most is ott volt mellettünk így nem volt nehéz tippelni az mdcbe.

kristof5176

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
393
458
V4 karakter
anton⚜️bjork
LV karakter
antoni⚜️bork
Szia, mivel többesszámban beszélsz rólunk és például én mondtam, hogy először folytasd az RP-t és közben hívj admint, ne akadályozd, amit említettél - ezért ideírok.

Elmentünk a Zálogház mellett és hallottuk, hogy miről beszéltek, vagyis megjelent nálunk a chaten... Mivel a parkoló közepén beszélgettetek fegyverekről, amit egyébként bárki hallhat, nem biztos hogy ez a legjobb hely erre.

[2023-08-08 02:46:35] [Output] : *** Aiyla Lunara elrakott egy telefont.
[2023-08-08 02:47:15] [Output] : David Sawyer mondja: Gec
[2023-08-08 02:47:18] [Output] : David Sawyer mondja: Én kaptam uzit
[2023-08-08 02:47:30] [Output] : *** Aiyla Lunara lehúzza a bal első ablakot.
[2023-08-08 02:47:33] [Output] : Aiyla Lunara mondja: Hogy mit kaptál?

És közben így beszéltél velem OOC chaten is, ami szerintem nem teljesen helyénvaló és nem is értem ezt a fajta "utálatot" ellenem karakteren kívül.

Utoljára szerkesztve:

bubukaa

Újonc
2022. 05. 02.
36
69
V4 karakter
Niek Vis
biztosra nem tudtam, hogy a te kocsid de mivel a játékidőd nagy részében zacisnál vagy (ebbe semmiféle bántó szándék nincsen, csak válaszolok a kérdésedre) és mi rendőrök elég sokszor megyünk arra a rengeteg balhé miatt, láttalak már mellette/közelében és most is ott volt mellettünk így nem volt nehéz tippelni az mdcbe.
Hát mondjuk ez számomra elég érdekes, mivel 2 honapja fenn se jártam a szerveren illetve a kocsit 2 napja vettem tehát lehetlennek tartom hogy láttál benne / mellette mivel 2 sorral alapból hátrébb is állt mint ahol mi láttunk + amikor megállítottatok minket egy e60-ba ültünk, érdekes számomra hogy milyen spekuláció alapján müködik a rendőrség akkor, random beirtad az ott lévő kb 20 kocsi rendszámát, hogy melyik az enyém ? amit abból meg főleg nem hiszek el hogy be rohantál a kocsiba és egyből ugy száltál ki hogy "Elgado", illetve mikor ki irta a srac az uzit ti már elmentetek kocsival és utánan fordultatok vissza ami látszik is a logba az idő különbség.

Utoljára szerkesztve:

bubukaa

Újonc
2022. 05. 02.
36
69
V4 karakter
Niek Vis
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. - justcody
Szia, mivel többesszámban beszélsz rólunk és például én mondtam, hogy először folytasd az RP-t és közben hívj admint, ne akadályozd, amit említettél - ezért ideírok.

Elmentünk a Zálogház mellett és hallottuk, hogy miről beszéltek, vagyis megjelent nálunk a chaten... Mivel a parkoló közepén beszélgettetek fegyverekről, amit egyébként bárki hallhat, nem biztos hogy ez a legjobb hely erre.

[2023-08-08 02:46:35] [Output] : *** Aiyla Lunara elrakott egy telefont.
[2023-08-08 02:47:15] [Output] : David Sawyer mondja: Gec
[2023-08-08 02:47:18] [Output] : David Sawyer mondja: Én kaptam uzit
[2023-08-08 02:47:30] [Output] : *** Aiyla Lunara lehúzza a bal első ablakot.
[2023-08-08 02:47:33] [Output] : Aiyla Lunara mondja: Hogy mit kaptál?

És közben így beszéltél velem OOC chaten is, ami szerintem nem teljesen helyénvaló és nem is értem ezt a fajta "utálatot" ellenem karakteren kívül.
elmondtam neked ooc is, ittis elmondom ugyanugy hogy nem kivánok veled kommunikálni, ebben semmi utálat nincs szimplán nem szeretnék veled semmi fajta interakciót folytatni és megkérlek hogy ne szólj hozzá a pk-hoz mert nem rád lett irva köszönöm a megértésed. És egy meglátás, attól hogy minél erőszakosabban próbálod rámerőltetni hogy kommunikáljak veled, még nem jelenti azt hogy szeretnék is illetve hogy fogok is, ezt fogadd el kérlek.

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 514
20
V4 karakter
glen gehrke
Köszönöm a türelmet, megkaptam az előző napi és az aznapi intézkedésekről is a logokat, átnéztem őket.
@cruuuw - akkor összesítve, honnan tudtad Teo Elgado, és a többiek nevét, akiket megbírságoltál? Igazad van, le lehet kérdezni a jármű tulajdonosát, viszont úgy gondolom, elég spontán intézkedésnek tűnik:
[2023-08-08 02:47:24] [Output] : David Sawyer mondja: Én kaptam uzit
[2023-08-08 02:47:34] [Output] : [SeeMTA - Információ]: Tempomat kikapcsolva.
[2023-08-08 02:47:36] [Output] : *** Aiyla Lunara lehúzza a bal első ablakot.
[2023-08-08 02:47:39] [Output] : Aiyla Lunara mondja: Hogy mit kaptál?
Nem hiszem, hogy egyesével az összes környéken lévő jármű le lett kérdezve >30km/h-s sebesség mellett, és úgy állapítottad meg az összes jelenlévő játékos nevét.

cruuuw

Zöldfülű
2019. 04. 13.
162
391
LV karakter
cees hulst
Teo Elgado neve ott derült ki, amikor az interakció közben beszálltam a kocsiba és lefutattam a feltételezhető autóját. Feltételezés onnan volt, hogy láttam már az autó közelében, mellette és most is ott volt a közelünkbe, egyszerű tipp volt. Nem mellesleg mikor elő lett állítva és leszedtük az autóról a körözést is látható volt számomra a neve.
Diego Tremblay nevét pedig egy előző szituációból tudtam meg, ahol egy igazoltatás során kaptam meg az iratait és lett megbírságolva úgyan azért az indokért, mint amiért most is.
[2023-08-06 02:52:46] [Output] : *** Diego Tremblay átadott egy tárgyat Aiyla Lunara játékosnak. (Személyazonosító igazolvány)

Az a stílus amit velünk szemben produkáltál és fentebb mellékeltem, szerintem bőven kimeríti az értelmetlen provokáció fogalmát.

bubukaa

Újonc
2022. 05. 02.
36
69
V4 karakter
Niek Vis
Teo Elgado neve ott derült ki, amikor az interakció közben beszálltam a kocsiba és lefutattam a feltételezhető autóját. Feltételezés onnan volt, hogy láttam már az autó közelében, mellette és most is ott volt a közelünkbe, egyszerű tipp volt. Nem mellesleg mikor elő lett állítva és leszedtük az autóról a körözést is látható volt számomra a neve.
Diego Tremblay nevét pedig egy előző szituációból tudtam meg, ahol egy igazoltatás során kaptam meg az iratait és lett megbírságolva úgyan azért az indokért, mint amiért most is.
[2023-08-06 02:52:46] [Output] : *** Diego Tremblay átadott egy tárgyat Aiyla Lunara játékosnak. (Személyazonosító igazolvány)

Az a stílus amit velünk szemben produkáltál és fentebb mellékeltem, szerintem bőven kimeríti az értelmetlen provokáció fogalmát.
De nem feltételezhetted sehonnan a kocsimat mivel 2 napja vettem akkor, ergo esélytelen volt hogy valaha is láss benne, közelében. + az e60 nem az én kocsim volt ergo nem láthattad a nevem rajta. Mellékesen ex-bérgyilkosként és volt illegális frakcio tagként, szerintem illik a karakteremhez az hogy hogy beszélek a rendőrökkel, de ezt már döntse el mindenki magának.

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 514
20
V4 karakter
glen gehrke
Sziasztok!

Teo, hogyha előtte való nap le lett kérdezve az egyik kocsid, ott láthatták a tulajdonosát a járműnek, és még egy arcképet is látnak a karakteredről. Azóta sem történt semmi jelentős változtatás a karaktereden, ami miatt ne lennél felismerhető.
Aiyla Lunara mondja: Egy pillanatot kérek.
Nem mellesleg, a fentebbik logban írt után le lett kérdezve a feltételezhető járműved, így hogyha a tegnapi nap nem lett volna elég, ma is le lettél kérdezve.

Akárhogy nézem, egy "ex-bérgyilkosként", és "ex-illegálosként" sehol sem állja meg a helyét, amit a rendőröknek írtál IC:
Teo Elgado mondja: Remegés
Teo Elgado mondja: Nem uram van engedelyem
Teo Elgado mondja: Te vagy a rendőr te mond meg
Teo Elgado mondja: Hozzad k iszolt ?
Teo Elgado mondja: Rossz embernél próbálkozol nem bukok a buzikra
Teo Elgado mondja: Miert ki vagy te ?
Teo Elgado mondja: És ?
Teo Elgado mondja: Milyen alapon ?
Teo Elgado mondja: Már átnéztétek
Teo Elgado mondja: Thányszor akartok még átnézni ?
Teo Elgado mondja: Ennyire tetszek vagy mivan ?
Teo Elgado mondja: Dik
Teo Elgado mondja: Cicam
Teo Elgado mondja: Le teszem jó ?
Teo Elgado mondja: Nemkell
Teo Elgado mondja: Milyen alapon?
Teo Elgado mondja: More
Teo Elgado mondja: Ki szólt hozzád?
Teo Elgado mondja: Te kötelezőnek érzed hogy mindenbe bele ugatsz ?
Teo Elgado mondja: Mondtam mar hogy ne parancsolgass nekem
Teo Elgado mondja: Mert mi lesz ha nem ?
Teo Elgado mondja: Irsz egy csekket ?
Teo Elgado mondja: Mibajod van ?
Teo Elgado mondja: Kölsd gyógyszerre akkor
Teo Elgado mondja: Még találkozunk
Teo Elgado mondja: Azthiszem
Teo Elgado mondja: Megjegyeztem a fejedet
Teo Elgado mondja: Vigyazz a seggedre
Teo Elgado mondja: Csak egy tanacs
Teo Elgado mondja: Most mit csinaltok ?
Teo Elgado mondja: Dik te nem birsz leallni rólam ?
Teo Elgado mondja: Kajak kezdem azt hinni hogy buzi vagy
Teo Elgado mondja: De akkor minek jösztök utannam allandoan ?
Teo Elgado mondja: Honnét tudod a nevem
Arról nem is beszélek, hogy egy maffiából való kilépés a karaktered halálával jár, úgyhogy az ex-bérgyilkos és az ex-illegálos szereped már nem igazán él, amire te hivatkoztál. Kerüld a hasonló indokolatlan provokatív megszólalásaidat.
Hogyha az OOC megnyilvánulásodra ki szeretnék térni, csak annyit tudok javasolni, hogy szállj le a magas lóról, mert az ilyen stílus itt nincsen elfogadva, és ha folytatod, hamar elválhatnak útjaink.
A panasz jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.