Tengeri hulladékok leadása.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Pireira

Újonc
2019. 04. 23.
29
45
21
Brováros
LV karakter
Estevan_Pireira
A tengerből lehet kihúzni fegyvert ládát és hulladékokat is. Mivel elég nagy az esély arra, hogy hulladékot fogunk az lenne az ötletem, hogy ezeket lelehetne adni.

Hogy nézne ki?

Tételezzük fel, hogy kihúzunk egy mosógépet. Ezt a mostani helyzet szerint vissza tudjuk dobni. Az ötlet szerint viszont lelehetne adni ugyan ott mint a fegyverládát és kapnánk érte egy jelképes összeget (Pl. 5.000$).

Megjegyzés:
Szerintem remek ötlet lenne mivel ritka amikor kitudunk húzni valamit és még ritkább ha olyat húzunk ki aminek van értéke.

Utoljára szerkesztve:

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Teljesen felesleges, ígyis növelve lett ismét a ládák na meg az itemek dropja, a mostani előtti frissítésbe.
Ebből meg pénzt csinálni, már röhej. Miért kell minden ötletnek a pénzről szólnia? Csináljon egy fiktív RP-t inkább, hogy elviszi valamelyik bontóba, úgyis van a Rednecknek is, és a tuningolónál is, és csak RP-t csinál belőle, nem pénzt.
Persze kinek mi, lehet valakinek az nem olyan fontos.

SoZzz

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
384
2 101
V4 karakter
Lara Berry
LV karakter
-
V2 karakter
-
Adom! Aki kijár, azt udja, hogy milyen érzés ugyan azt a mosógépet kihúzni 8x egy nap. :D Más arrébb viszi és ledobja... uhh

• Tetszik
Reactions: Pireira

hrvth_96

Újonc
2019. 01. 22.
9
13
V4 karakter
...
LV karakter
Jordan Price
V2 karakter
...
Ez igen, öcsém. 1000, 2000, meg 5000 dollár egy szar mosógépért. Bárcsak én is kifognék egy ilyen mosógépet. Ez még főz is rád, meg dolgozik is helyetted?

• Tetszik
Reactions: real beno

blez

Aktív fórumozó
2019. 01. 13.
285
914
V4 karakter
Sylvia Ayala
LV karakter
Raymond Melton
Inkább rp-zz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.