Telefonnal kapcsolatos ötletem.

Tilhoff

Újonc
Támogató
2019. 02. 05.
66
85
20
Pécs
V4 karakter
erayon skender
LV karakter
morgan crane
Sokak, köztük én is gyakran használom a telefont arra, hogy barátaimmal kommunikáljak SMS formájában. Arra gondoltam, hogy a telefon kaphatna egy kisebb frissítést, miszerint, ha offline az a személy akinek küldjük az SMS-t ugyan úgy megkapja, mintha online lenne. -Ezzel párhuzamos meglehetne oldani, hogy az SMS-ek ne tűnjenek el crashelést, kilépést követően ezáltál az SMS mindig mentésre kerülne, nem tűnne el. Amikor fellép az illető a szerverre, jelezné, hogy volt nem fogadott hívása, üzenete. Továbbá hívás közben lehetőség legyen hosszabb üzenet küldésére. Amennyiben át lenne dolgozva szerveroldalira a telefon onnantól kezdve rengeteg új dolog nyílhatna meg. Beszéljünk akár csak arról, hogy lehetne közös sms szobákat létrehozni (lásd: messenger csoportok). Azt is nagyon tudnám díjazni, hogyha képeket lehetne csatolni az SMS-be, vagy koordinátákat.

Utoljára szerkesztve:

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Heló!
Az ötleted alapvetően jó dolog, én is nagyon örülnék, ha így működne a telefon, viszont ehhez sajnos az egész telefon rendszert át kellene alakítani, szerver oldalivá kéne tenni őket, mert jelenleg kliens oldali a telefon, mint az admin pm rendszer, ha nincsen fent az illető nem találja meg a számot a rendszer és így nem tudsz neki írni. Remélhetőleg a hamarosan érkező V4-es fejlesztésben már ezt a rendszert is átdolgozzák. Illetve ha már telefonnál tartunk, akkor azt is meg említeném, hogy az is jó volna, ha hívásnál nem lenne ennyire korlátozva a karakterszám, mert gyakorlatilag a kereskedésen kívül normális RP szituációkra alkalmatlan emaitt.

Tilhoff

Újonc
Támogató
2019. 02. 05.
66
85
20
Pécs
V4 karakter
erayon skender
LV karakter
morgan crane
Heló!
Az ötleted alapvetően jó dolog, én is nagyon örülnék, ha így működne a telefon, viszont ehhez sajnos az egész telefon rendszert át kellene alakítani, szerver oldalivá kéne tenni őket, mert jelenleg kliens oldali a telefon, mint az admin pm rendszer, ha nincsen fent az illető nem találja meg a számot a rendszer és így nem tudsz neki írni. Remélhetőleg a hamarosan érkező V4-es fejlesztésben már ezt a rendszert is átdolgozzák. Illetve ha már telefonnál tartunk, akkor azt is meg említeném, hogy az is jó volna, ha hívásnál nem lenne ennyire korlátozva a karakterszám, mert gyakorlatilag a kereskedésen kívül normális RP szituációkra alkalmatlan emaitt.
Személy szerint nagyon tudnék neki örülni. Amennyiben át lenne dolgozva szerveroldalira a telefon onnantól kezdve rengeteg új dolog nyílhatna meg. Beszéljünk akár csak arról, hogy lehetne közös sms szobákat létrehozni (lásd: messenger csoportok). Azt is nagyon tudnám díjazni, hogyha képeket lehetne csatolni az SMS-be, vagy koordinátákat.

Woffi

Modern Verne
Támogató
2019. 10. 08.
1 227
1 469
🇭🇺
V4 karakter
emil.higinz
LV karakter
colt.pugh
Személy szerint nagyon tudnék neki örülni. Amennyiben át lenne dolgozva szerveroldalira a telefon onnantól kezdve rengeteg új dolog nyílhatna meg. Beszéljünk akár csak arról, hogy lehetne közös sms szobákat létrehozni (lásd: messenger csoportok). Azt is nagyon tudnám díjazni, hogyha képeket lehetne csatolni az SMS-be, vagy koordinátákat.
Nagyon megfogott a hszedben a csoportos beszélgetéses dolog. Támogatom!

• Tetszik
Reactions: Tilhoff

Sheldon

sapkás
SzerverAdmin
LV
2021. 05. 07.
201
224
17
Marosvásárhely
V4 karakter
🚨 Garrett Benner
LV karakter
🚨 Aaron Foster
V2 karakter
❌ Nincs
Megfogott a koordinátás, illetve az offline sms ötlet, Támogatom!

• Tetszik
Reactions: FR0314

zxgy

🌌
2021. 08. 27.
257
770
V4 karakter
memphis rowe
LV karakter
braxton coleman
Most igy hogy v3 es lv-re azonnal bekeruljon az szerintem felesleges, mivel hamarosan jon a V4. Amugy meg maga a koncepcio nem lenne rossz.

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
Én az offline üzenetküldés, illetve a chat szoba-féleséget is el tudnám képzelni simán. Játékon belüli SMS törlés funkciót is jöhetne független attól, hogy van rá (egy picit bonyolultabb) módszer jelenleg is, hogy töröld az SMS-eket.

• Tetszik
Reactions: Morozno

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség