Telefon ötlet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Weedrummer

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
246
130
Pilisjászfalu
LV karakter
Kyan Timmerman
Sziasztok! Éppen csak eszembe jutott az az ötlet, hogy egy kicsit RP-sebb legyen a telefonálás. Lent kifejtem mire gondoltam!

Szóval ugye lehet rendőrt, mentőt, taxit és vontatót hívni. És ugye ha felhívod mondjuk a taxi telefonszámát, akkor kiírja hogy "Szeretnél taxit hívni?" nos ugye bár ha elfogadod nem kell a telefonba semmit írni/RP-zni csak megvárod amíg kiér a taxid.

Tehát az lenne az ötletem, hogy ugyanúgy fogadni kéne a hívást frakción belül és ugyanúgy kijelölné a CP-t a mapen ahol a másik játékos található, csak beszélgetni kéne mint RL a telefonba. Nyilván egy kezdő játékos nem fogja tudni nagy valószínüséggel hol van pl a régi sheriffség, ezért is maradna ugyanúgy a CP.
Valamint nem is egyszer tapasztaltam azt, hogy pl ha illegállal üzletelgetsz valakivel ő szépen közben kihívja a rendőrséget és ugye te ezt nem látod hogy tárcsázza, meg ugye nem kell semmit RP-zni telefonba a rendőrnek.

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Ez egy nagyon kreativ ötlet, támogatom, mert ha ez bekerülne akkor nem az lenne, hogyha megverünk valakit az rögtön hivja a rendőrséget animba, aztán hiába rúgjuk ki a kezéből, azzal mentegetőzik hogy ő már azelőtt kihivta. Tök jó lenne ha irni is kéne ilyenkor a telefonba, mert akkor kénytelen lenne eltenni a játékos, és nem beszélni bele tovább.

• Tetszik
Reactions: Weedrummer

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤthis time is the last.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 435
4 331
V4 karakter
Mesias Varela
Hmmm... Érdekes egy ötletnek hangzik, sok esetben hasznos, például mint fentebb is leírtad, hogy például a rendőrös dolog, hogy rád hívják. Én támogatnám, szívesen látnám bent a játékban. Viszont akkor előnyös lesz jól megtanulni a mapnak a bizonyos részeit.

Weedrummer

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
246
130
Pilisjászfalu
LV karakter
Kyan Timmerman
Én azt értem, de ezt akkor meg lehetne szűntetni, hogy ne kelljen az adminoknak ezzel foglalkozni sokat. Meg amúgy is, nem lenne RP-sebb?

Cápa

#N54BiTurboCrew
Támogató
2019. 01. 10.
381
300
24
Hatvan
V4 karakter
Liam Sean
Ha rablásnál rendőrt hívnak admint kell hívni és igazából ennyi.
Nem nagy szükség van erre szerintem, lehet ez a script nélkül is normálisat rpzni mint a taxiban mint pedig a rendvédelemben.

Hamu

Pötyögtető
Támogató
2019. 08. 24.
421
794
19
MISKOLC
V4 karakter
Nancy Laine
Sziasztok! Éppen csak eszembe jutott az az ötlet, hogy egy kicsit RP-sebb legyen a telefonálás. Lent kifejtem mire gondoltam!

Szóval ugye lehet rendőrt, mentőt, taxit és vontatót hívni. És ugye ha felhívod mondjuk a taxi telefonszámát, akkor kiírja hogy "Szeretnél taxit hívni?" nos ugye bár ha elfogadod nem kell a telefonba semmit írni/RP-zni csak megvárod amíg kiér a taxid.

Tehát az lenne az ötletem, hogy ugyanúgy fogadni kéne a hívást frakción belül és ugyanúgy kijelölné a CP-t a mapen ahol a másik játékos található, csak beszélgetni kéne mint RL a telefonba. Nyilván egy kezdő játékos nem fogja tudni nagy valószínüséggel hol van pl a régi sheriffség, ezért is maradna ugyanúgy a CP.
Valamint nem is egyszer tapasztaltam azt, hogy pl ha illegállal üzletelgetsz valakivel ő szépen közben kihívja a rendőrséget és ugye te ezt nem látod hogy tárcsázza, meg ugye nem kell semmit RP-zni telefonba a rendőrnek.

Támogatom!

Ha beszélek a taxi diszpécserrel akkor pl mondhatna egy kb. időt ami alatt kiér a taxi, és mondhatna egy számot ami a taxinak a száma.

PL.:

Utas: Jó napot! egy taxit szeretnék kérni!
Diszpécser: Rendben. Hova?
Utas: A Északi benzinkúthoz!
Diszpécser: Rendben. Kb: 5 perc és ott lesz. 30-as számú taxi lesz!

Milus

?????? ??
2019. 01. 10.
314
679
Nyíregy
V4 karakter
roy_canali
LV karakter
kash_olson
Nem-nem kell, sokan így se tudják, hogy a bejelentésnél nem jelzi ki hogy hol van, akkor ezzel mi lenne? "Itt vagyunk LV ben" Na és a rendőr találja meg, hogy hol nem? A mostani rendszer tökéletes, RL is ki jelzi, hogy honnan hívod.

Utoljára szerkesztve:

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
354
417
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
Nagyon jó ötlet, és legalább akkor a frakcióknak is kéne egy diszpécser mint a való életben. Meg ja, nem telefonálgatnának animban az emberek ilyen effektíven. Viszont akkor kérdéses, hogy a cp-t helyre vagy emberre rakja-e a rendszer, de ha ezt át lehetne hozni a mostani scriptből akkor jó kis rendszert lehetne összehozni! Összességében jó ötlet én szívesen látnám/használnám!

Lole

📸 @bencewirth
2019. 01. 10.
977
762
25
Makó
V4 karakter
Awni Shaiq
IRL se a rendőr veszi fel a telefont hanem a diszpécser. (ez a többi frakcióra is ugyanúgy vonatkozik)
Miért társalogjon veled a rendőr, ha nem az ő feladata?

Azon lehetne módosítani, hogy több kérdést tenne fel a szerver bejelentés esetén, de ez részlet kérdés.
Ennyire túlbonyolítani felesleges.

• Tetszik
Reactions: Ricsi.

sinskoma

Zöldfülű
2019. 04. 27.
185
174
LV karakter
Randolph Marks
De legyen akkor olyan funkció, hogy a bekapcsológombot mint a Samsungnál és a Huawei-nél, hogy 3-szor vagy 5-ször megnyomod, és akkor aGPS alapján jön segítség, mint IRL

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Tapasztalatból mondom, hogyha bejelented, hogy pl. "Verekednek az utcán, kérem segítsenek" akkor az egyik rendőr felfog téged hívni, hogy hol, mikor, miért.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.