Telefon bug - hirdetések megnyitása.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Isaacos

Fórum Császár
Támogató
2021. 03. 27.
1 846
2 289
25
Erdély
V4 karakter
Aiden Isaac 💔
LV karakter
Isaac Grove 🤑
DEVv4.png

Neved:
< Brayden Isaac >

Az észrevétel időpontja:
< Pár napja. >

Kép, videó, log:
< https://streamable.com/ck247q >

Részletes leírás:
< A videó magáért beszél. Lényegében annyi lenne, hogy nem engedi megnyitni a hirdetéseket. Böngésztem a hirdetések között, megnyitok egyet, kettőt majd a harmadiknál bebugol. (Második alkalommal törnéik meg velem ez a dolog. Nem vagyok vele egyedül, mivel reportban egyből kaptam a választ, hogy csak a relog segít) >

Egyéb megjegyzés:
< Szeretném, ha foglalkozna valaki az üggyel. Elég kellemetlen, hogy csakis a relog oldja meg. >

Destroyer

Pötyögtető
Támogató
2023. 07. 17.
425
566
LV karakter
BANNED
Köszi, hogy helyettem is megírtad! Én már 2x írtam reportot adminnak, hogy mi tévő legyek, miközben elég gyakran a relog sem segít. Így ezt a hibajelenség mai napig fennáll.
Az eset nem mindennapos, de gyakori, van mikor 2-3 egymás követően reloggal jön vissza.
Az SMS, Kamera, és egyéb funkciók működnek a HIRDETÉSEKEN kívül.

• Tetszik
Reactions: Isaacos

Isaacos

Fórum Császár
Támogató
2021. 03. 27.
1 846
2 289
25
Erdély
V4 karakter
Aiden Isaac 💔
LV karakter
Isaac Grove 🤑
Köszi, hogy helyettem is megírtad! Én már 2x írtam reportot adminnak, hogy mi tévő legyek, miközben elég gyakran a relog sem segít. Így ezt a hibajelenség mai napig fennáll.
Az eset nem mindennapos, de gyakori, van mikor 2-3 egymás követően reloggal jön vissza.
Az SMS, Kamera, és egyéb funkciók működnek a HIRDETÉSEKEN kívül.
Ugyan ez nálam is. Minden más működik.

• Tetszik
Reactions: Destroyer

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 289
1 621
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Gregory Gartner
Szia, a videó már nem érhető el. Ma kipróbáltam a leírásod alapján viszont velem nem történt ez meg

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.