- 2019. 04. 16.
- 7
- 1
- V4 karakter
- Luis Adamo

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1.
Életkorod: 202.
Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok, Máténak hivnak jelenleg 20 éves vagyok. CNC esztergályos ként végeztem 2 éve a középiskolában, utánna ács mellett dolgozgattam majd nagybátyám segitségével jelenleg faiparban dolgozom már 1 éve. Én egy visszahuzodo kicsit félénk személy vagyok, de ha egy jó társaságra találok akkor könnyen megnyilok és ezzel a problémával akkor nincs gond. Alapvetően egy barátságos, joszívű,együttérzö személy vagyok. Szabad idömben édesanyukámnak segitek a házi dolgokban, mivel egyedül neki kissé nehéz lenne, ezenkivül számitógépezni szoktam és majd a jogositvány megszerzését is el szeretném kezdeni.3.
Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Régota fontolgatom hogy egy frakcio tagja legyek de eddig sajnos nem volt lehtöségem de most veszek a bátorságomon és megprobálkozom, szeretek csapatban dolgozni és lehet rám számitani minden problémában,egy barátságos,terhelhetö személyiség vagyok. Régota foglalkoztat a TEK munka köre hogy mit és hogyan csinálnak.4.
Mióta játszol a szerveren? 2018-ota.4.1
Játszott perceid száma: 369984.2
Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Hétköznap 2-3 órát,hétvégén viszont 5-6 is lehetséges.5.
Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Azért szeretnék hogy jobban bele lássak a TEK munka körében ami nyilván eléggé foglalkoztat és egy jó csapatba kerülni és fejleszteni az RP képességem.6.
Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Nem voltam még frakcioban.7.
Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy figyelmes, szorgalmas, magabiztos srác lennék a csapatban aki minden töle telhetöt a munkavégzés érdekében megtenne.8.
Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9.
Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10.
Csatolj egy képet a banjaidról: 11.
Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK egy olyan speciális rendvédelmi szerv, ami a terorrszervezetek megállitása illetve megakadályoztatása és felkutatása. A föbb feladatuk a tuszmentés, terroristák elleni fellépés, illetve személyek fokozott megvédése.Személyes információk
Általános adatok
1.
Teljes neve: Luis Adamo.2.
Születés helye: Los Santos SeeCity korház.3.
Születés ideje: 2000.04.07.4.
Nem: Férfi5.
Családi állapota: Egyedülállo7.
Foglalkozása: Jelenleg munkanélküli.Elérhetőségek:
9.
Bejelentett lakcíme: Ocean Docks 10/A11.
Telefonszáma: +38-77-335-7273Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- ...
-Los Santos Általánosiskola.- ...
-Los Santos szakgimnázium.- ...
-San Fierro Egyetem.- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1.
Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ x ]
Igen.[ ]
Nem.2.
Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ x ]
Igen.[ ]
Nem.2.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze:Van egy driftre épitett BMW E46-om és észre vettek a rendörök és sajnos bevonták a jogsimat.3.
Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ x ]
Igen.[ ]
Nem.4.
Volt már az állomány tagja? [ ]
Igen.[ x ]
Nem.4.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5.
Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ]
Igen.[ x ]
Nem.5.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze:6.
Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ]
Igen.[ x ]
Nem.6.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze:7.
Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ x ]
Igen.[ ]
Nem.8.
Beszélt idegennyelv(ek)? Angol illetve Német.
9.
Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ]
Igen.[ x ]
Nem.9.1.
Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.01.16.
Luis Adamo
Luis Adamo