- 2019. 05. 10.
- 82
- 197
- V4 karakter
- Vespasiano Marcello
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Bencének hívnak, Ted Fury a becses nevem a szerveren. Jelenleg 19 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 46185 perccel rendelkezem a lap megírása közben, de ez folyamatosan gyarapodik. >>
Mi az SGH feladata?
<< Játékosok által érkezett segítségek megválaszolása, igénylések továbbítása adminisztrátoroknak és igény esetén roleplay oktatása a kezdő játékosoknak. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Rendelkezem annyi tapasztalattal, hogy segítsek a kissebb szintű játékosokon, illetve mindig is gondolatomba volt, hogy egyszer ilyen pozíciót töltsek be a szerveren. Szeretném azzal segíteni a szerver munkáját, hogy az újonc játékosoknak segítek, esetleg tanítom be őket. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Amint említettem, kellő tapasztalattal rendelkezem a feladat betöltéséhez. Nyár közepette óta megállás nélkül játszok a szerveren, ez idő alatt rengeteg mindenbe tudtam belátást szerezni, több kezdő játékosnak tudtam segíteni az OOC chaten. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznaponta átlagosan 3 órákat töltök a szerveren, ebből az összeset rátudnám fordítani a feladatomra, hisz esetleges RP szituációk közben is tudok választ adni a kérdésekre. Hétvégenként többet, 4-5 órát is tudok a szerveren tölteni. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: türelmes vagyok, teljes mértékben őszinte, és tanító jellegű is vagyok,
Negatív: rengeteg önbizalom ami nem mindig vezet jóra, időnként lusta, illetve makacs vagyok. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék. Hogy miért is? Külső szemmel az adminügyekre volt néha belátásom, tetszett, hogy a játékos úgy is fel lehet világosítani, hogy azért ne járjon szankció. Rengeteg embert lehet megismerni, jó kapcsolatokat lehet kialakítani. Szeretnék úgy is segíteni a játékosokon, hogy az már adminisztrátori segítséget igényeljen, illetve ezzel mégjobban tudnám segíteni a szerver vezetőségét, a többi admin társamat. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Mindenképpen meg kell említeni, hogy ez egy olyan szerver, ami a legtöbb esetben valóságra alapul, ezért mindenképpen lennie kell egy elképzelésnek, hogy hogyan szeretné ezt alakítani/játszani. Közölném vele az alapvető RP szabályokat, és a parancsokat amihez neki is joga van. Megemlíteném neki a szerver szabályzatát ezúttal a fórumot is, ahol ezek részletesebben le vannak írva hisz ezekből már lesz egy képe a szituációkhoz. Thommas csatornáját megemlíteném neki, azokban is rengeteg hasznos információt talál, esetleg a munkákról, vagy a roleplay alapvető szabályairől. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Közölném vele, hogy ebben én nem tudok segíteni, csak egy minimum 1-es szintű adminisztrátor és Ő is csak indokolt esetben tudja ezt megvalósítani. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Szia! Ezesetben nonrp-t követett el a személy. Kérlek fordulj Adminisztrátor felé a bizonyítékkal, hisz én nem tudok szankciót osztani. >>
[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< Szia, kérlek figyelj a stílusodra, ugyanis ez itt nem megengedett. A fegyver százalékával való átverés IC ügynek minősül, hacsak nem Skines fegyverről van szó. Legközelebb mondd az illetőnek, hogy rp keretein belül megszeretnéd vizsgálni a fegyvert. >>
Utoljára szerkesztve: