Elutasítva Ted Butland - Benett

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Danesz0308

Újonc
2019. 12. 30.
9
2
V4 karakter
Tod R Brown
LV karakter
Ted Johnsonn
V2 karakter
Ted Johnsonn
zoldlogo.png

Neved:
< Ted Butland >

A ban időpontja:
< 2019-06-20 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Benett >

A ban oka:
< Folyamatos szabály szegés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Az egész sztori egy RP szituációból alakult ki.2019 Júniusában kerültem vissza a szerverre amikor is egy olyan dolgot RP-tem ami tudomásom szerint nem volt szabály ellenes.A Taxis Frakcióval kerültem összetűzésbe.Na szóval durván olyan 3-4 fuvart tudtam megcsinálni magamnak ingyen egy kis ravaszsággal.Egy karaktert RP-tem aki taxiellenőr és Las Venturasba jött ellenőrzést végezni miután IC gondolom a központba lebeszélték a dolgokat az 5. fuvarnál már számítottak rám és egyszerűen a hivásaimra nem reagáltak ami véleményem szerint MG mivel volt hogy utcai telefonról hivtam fel őket és hát akkor nem tudhatták hogy éppen kit kell elvinni.Visszatérve a szituációra miután nem jöttek értem hát mondom akkor én megyek hozzájuk.Ez meg is történt a Leader-t a Taxi telepen meg is találtam.Elmondtam nekik ki vagyok ott is be próbálkoztam amikor is rám hívták a zsarukat addig pedig ott tartottak fogva a telepen valahogy kitudtam mászni a kerítésen amikor is az egyik sráccal TS-n komoly szó váltásba keveredtem.Benett egy olyan feltétellel engedett vissza a szeróra akkor ugye 2019 Júniusának elején hogy ha szabály szegést követek el megyek el.Én összesen 500 percet játszottam a szerveren így nem voltam tisztába azzal hogy valóban ezt lehet e RP-ni vagy pedig ez tabu.Miután a srác folyamatosan küldte a report-t Benett erről hogy én kamu ellenőrnek adom ki magam ki lettem tiltva a szerverről.
Összefoglalva Benett döntésével eggyet értek lassan 1 éve elég volt arra hogy mérlegeljem is azt hogy vajon ki volt a hibás a történetbe.
Tudom hogy nem ok ez arra hogy vissza jöjjek de mindenki hibázik nem voltak súlyos RP hibáim súlyos NON RP-m egyszerűen csak egy rossz döntést hoztam amit mai napig bánok játszottam más szerveren de valahogy nem éreztem magam otthon annyira mint az LV-n.
Volt egy BMW Farm bizniszbe szerettem volna kezdeni.Kérlek Benett miután elolvastad a kérelmemet adsz legalább egy utolsó bizonyítási esélyt nekem mint látod teperek hogy bizonyíthatsak ha már hosszú admin jaillel kiválthatom a bannomat már meglennék elégedve
Köszönöm szépen hogy végig olvastad a kérelmemet remélem a fent említett dolgokat mérlegeled és ezek alapján hozol jogos ítéletet.Minden jót
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.