TeaRex Jelentkezése SGH-nak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TeaRex

Barangoló
2019. 07. 24.
83
87
19
Szigetszentmiklós
V4 karakter
Colin P Pawlowski
LV karakter
Paul Brown
V2 karakter
Colin P Pawlowski
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Becenév: TeaRex, IG név: Paul Dave, 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 4443 percel rendelkezem jelenleg, ezen a szerveren. >>
Mi az SGH feladata?
<< Kisebb kérdések megválaszolása, betanítások elvégzése, játékosok segítése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném kipróbálni milyen SGH-nak lenni, ugyanis én V2-őn már voltam admin, de SGH még nem. Úgyhogy gondoltam itt először SGH leszek, aztán ha adódik lehetőség adminra, akkor oda jelentkezni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Szerintem talpraesett, vicces, jó lelkű ember vagyok. Amikor admin voltam akkor a stílusomra, a hozzáállásomra sosem volt panasz. Tudok helyesen írni, nem vagyok közösség romboló és nincsen irritáló stílusom. Szóval szerintem alkalmas lennék a poszt betöltésére. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 2-3 órát naponta, ez néha több (néha sokkal), néha kevesebb. Attól függ mennyi tanulni valóm van. De hétvégente sokat szoktam játszani, meg szünetekbe is. Olyankor napi 5-6-7 órát szoktam tölteni a gép előtt. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem, https://imgur.com/a/iSFsTEE >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Nem, https://imgur.com/a/RcbDMvP >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatívak: Makacs, öntörvényű, akaratos
Pozitív: Empatikus, figyelmes, odaadó >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék. Szerettem csinálni, és ezért is jelentkezek most SGH-nak. Adminként ráadásul sokkal több mindent lehet csinálni. Meg adminként fontosabbak is a feladatok. Ott már figyelni kell a játkékosokat, sokkal jobb minőségben tudok nekik segíteni, mint például ha beleesik a kocsival a vízbe, akkor onnan egyedül ő a büdös életbe nem szedné ki, én meg csupán egy parancsal elintézem az ügyet. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Első sorban elmagyaráznám neki, hogy mit is jelent az RP. Hogy úgy cselekszel a játékba, mint ha a való életben lennél. Azután jöhetne egy részletes útmutató a /me és /do használatáról. Majd elmagyaráznám neki a rövidítéseket, (pl.: VH-VárosHáza, PK-PanaszKönyv, SGH-SeeGameHelpdesk stb.) és ezeknek a jelentését. Aztán jöhetnének a fontosabb helyek, mint városháza, autóker, autósiskola, korház, szerelőtelep, ilyenek. Azután mesélnék neki az adminokról, valamint az SGH-ról, hogy milyen szerepet töltenek be a szerveren, és kit, mivel kereshet ha később valami gondja akad. Majd nyomatésokítanám benne, hogy csak egyszer olvassa el a szerverszabályzatot, ugyanis biztos vagyok benne, hogy ha csak egyszer elolvassa az ember, akkor már meglepetés nem igazán érheti. Valamint mesélnék neki a frakciókról, hogy mi a menete egy tagfelvételnek, mikortól érdemes egy frakcióba csatlakozni. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Ez lenne a válaszom neki.: Szia, ilyet csak adminok tudnak tenni, nyomós indok fejében. A segéd adminok csak a kérdések megválaszolására vannak. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< [Küldött pm]Próba István (93): Üdv, ha PP-s itemről beszélünk, akkor egy bizonyítékkal karöltve keress meg egy admint, ha nem PP-s item, akkor sajnos nincs mit tenni. >>

Utoljára szerkesztve:

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Sajnos túl sok mindenben más ez a szerver mint a V2 és ennyi játszott perccel fixen tudom mondani, hogy nem lenne még elég tapasztalatod hozzá. A későbbiekben viszont lehet róla szó abban az esetben ha pozitív dolgokat tudnak rólad mondani a V2-es kollégák.

• Tetszik
Reactions: Balage.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.