Taylor Wintson -> viktor

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

mackolacko99

Újonc
2019. 01. 14.
15
25
27
Halásztelek
V4 karakter
Taylor R Evans
LV karakter
nincs
V2 karakter
nincs
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Taylor Wintson

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Admin 4 viktor

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Sziasztok , gyakorlatilag nem csak rá tehetném a panaszt , hanem arra a *kedves* két navosra nevükön : Kyle Mecol és Kilian Powell. Történés a következő ki vittem a gépet driftelni , el kaptak (NAV) meg bírságoltak
Admin 4 viktor: (( tudtommal kaptál már csekket tőlük ))
[2025-04-21 18:35:12] [Output] : Admin 4 viktor: (( javíts ki ha tévedek kyle ))
[2025-04-21 18:35:16] [Output] : Kyle Mecol: (( kapott ))
ennyi . Majd elmentek ahogy én is tettem [2025-04-21 18:42:48] [Output] : Kyle Mecol: (( egy centit nem mozdultunk el, max egy 5 percre igazoltatni )) . Tehát ugye elmentek , majd egy kis idő után vissza jöttem és is és keresztbe vágtam , mert miért ne tehetném jogsi megvan , kocsi van [2025-04-21 18:33:31] [Output] : *** Taylor Wintson bezárta egy Mercedes-Benz GT 63 S ajtaját. Nem egy passat... Majd ugye mint írtam is később vissza jöttem nem sokkal és keresztbe vágtam . Az első videón az látszik ahogy ők oda érnek a rendőr autóval én meg már benne vagyok a körforgóban a második videó nyilván a másik irányból jöttem és azért nem vettem őket észre . Majd ugye meg lettem azzal vádolva hogy én direkt hergelem ŐKET [2025-04-21 18:34:34] [Output] : Admin 4 viktor: (( miszerint te direkt hergeled a navosokat )) . Hát ha ez rendőr hergelés meg eszem a nem létező kalapomat 2016 óta játszok a szerveren 100xxx percel de én még ilyen egyoldalú inkorrekt elbírálást nem láttam . Ez egy teljesen mindegy mit mondok , mivel érvelek ez már egy le játszott meccs volt akkor kérdezem én minek getelt oda ? Miért nem csak instant osztogatja a 90 perceket . Mert az már túl feltűnő lett volna , ezt a képet csak azért csatolom , hogy látszódjon , hogy ő is szolgálatban volt félig meddig navos ruhában. Természetes ez után én le léptem a szerverről értelem szerűen el gondolkodtam , hogy akarom én ezt így folytatni. . Vázolom hogy mi lett volna egy másik megoldás ami sokkal korrektebb és RP! sebb lett volna. NAV : Na ez az idióta már megint driftelget , állítsuk meg immár utoljára (2.jára !!!!) Jogsi bevon autó marad , tud utána driftelgetni az idióta ? NEM ! És meg előztünk volna egy TELJESEN FELESLEGES admin ügyet. Majd miután jeleztem , hogy haló nézzétek meg az UCP met nem szoktam soha nonozni , illetve olyat csinálni amivel szabályt szegek . Hogy kicsit át gondoljuk a helyzetet a következő választ kaptam . [2025-04-21 18:39:53] [Output] : Admin 4 viktor: (( teljesen lényegtelen hogy milyen az ucpd )) Lényegtelen ??? Ez nekem teljesen új dolog . Vagy javítson valaki ki ha tévedek . És akkor el kezdem gyüjteni és mindenkit arra ösztönözhetünk hogy frakciókba is lehet nyugodtan 200 AJ vel jelentkezni , mert úgy is felvesznek mindenhova . Nem is húzom tovább ezt a részt hisz mindenki tudja aki itt van már a szerveren V1 vége V2 eleje óta . Szóval igenis számít milyen az UCP!!!
Utána jöttünk a következő érvel ami miatt én állítólag hergeltem a rendvédelmet [2025-04-21 18:45:40] [Output] : Admin 4 viktor: (( ott ültek a bokorban )) Egy nav-os sebességet mért a körforgóban. És ? Ő magában nem egy egység maximum le rádiózhatja , hogy jelenleg ez van kapcsolja le valaki . Szóval egy szónak is száz a vége egyszerűbb volt szólni egy havernak , hogy jailezzen már be mert nem akarunk vele foglalkozni , jogsit bevonni vagy esetleg autót elszállítani osztom kész heló szevasz mehet tovább az *RP*
[2025-04-21 18:46:47] [Output] : [SeeMTA - AdminJail]: Admin 4 viktor AdminJailbe zárt.
[2025-04-21 18:46:47] [Output] : [SeeMTA - AdminJail]: Idő: 90 perc
[2025-04-21 18:46:47] [Output] : [SeeMTA - AdminJail]: Indok: Rendőrhergelés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Minden az előző dokumentumokban .

Megjegyzés:
Inkorrekt , egyoldalú eset elbírálása , egyéb megoldás elmulasztása . Az hogy én rendőr hergelést hajtottam végre meg messziről elutasítom . Ha jól tudom erre van az az intézkedés , hogy IC bevisznek , jogosítvány bevon kocsi elvontatás . Kérem a mielőbbi elbírálást az esetnek . Köszönöm

viktor.

woo
SzerverAdmin
v4
2021. 06. 06.
1 093
6 948
V4 karakter
Claire Lassen
nincs sok hozzáfűzni valóm, megticketelt téged Kyle Mecol, 5 percre rá leálltak Seering körforgalomhoz, ahol te elkezdtél driftelgetni előttük, azzal védekeztél hogy te nem láttad kik vannak ott. Az UCP-re rátérve nem gondolnám hogy befolyásolta volna az ügyet, véleményem szerint szabálysértést követtél el, attól függetlenül hogy tiszta az UCP-d akkor is megkapod a szankciót, ez nem lehet kibuvó minden alól.

edit: Tudtommal a bokorban ülő NAV-os is nyitott reportot, csak azt más intézte. Az pedig hogy NAV-os szolgálatban voltam, nem lényeges, nem ismerem a report nyitókat, csak egy frakcióban vagyunk.

Utoljára szerkesztve:

marcy.

when im fucked up thats the real me
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 540
19 881
V4 karakter
Aristide Nease.
Drifteltél ---> kiszedtek ---> megbírságoltak.
Nem később rá nyugisan mész a körforgóban majd távozáskor driftelve elrúgod neki. (tudjuk jól mindketten, hogy egy rs6-tal nem fognak téged utolérni) -hát ha ez szerinted nem a rendvédelem kóstolása, akkor én nem tudom.

Jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.