Taylor S Ruiz jelentkezése a See Game Helpdesk köreibe.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

azataylor

Újonc
Támogató
2019. 05. 31.
52
311
www.instagram.com
V4 karakter
Tariq Montero
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Mórnak hívnak, jelenleg a 15. életévemet töltöm, Decemberben leszek 16.>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 21.000 percem van. Sajnos nem sok, tudom, de ez mindennap gyarapodik szép számmal, illetve követelmények között nem szerepelt perci elvárás, ezáltal úgy gondolom, hogy egy próbát megér.>>
Mi az SGH feladata?
<<Az SGH feladata a szerveren, hogy segítse a játékosokat olyan kérdések terén, ami ott, helyben megválaszolható, illetve nem igényel adminisztrátori közbeavatkozást. Ilyen kérdések lehetnek a rendszerek helyes használata,(például: munka felvétel,végzése..) Roleplay kisebb szintű oktatása(/me, /do helyes használata), illetve a Szerver Szabályzattal kapcsolatban való kérdések (például: Mi számít DM-nek, mi szabályos.. stb.)Ezzel természetesen jóval megkönnyítve az adminisztrátori munkát, hisz ameddig az adminsegédek tudnak ilyen kisebb kérdésekkel foglalkozni, az adminisztrátorok kitudnak menni olyan esetekhez, ahol az adminisztrátori jelenlét elengedhetetlen. Illetve a játékosok akiknek szüksége van Főadmin segítségére, nyugodtan fel tudják keresni az adminsegédeket, akik könnyen eltudják érni a főadminokat AS chat-en.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?

<<Úgy gondolom, hogy ez egy kiegészítés lenne nekem a játék terén az unalmasabb percek alatt. Illetve szeretek segíteni az embereknek,elmondani, hogy mit kéne hogy, akár kétszer, háromszor, így az egész szerver színvonalát emelve. Emellett, sokszor van olyan, hogy kihívnak minket, (Rendőröket) egy ügyre, és pont egy kezdő hív ki, aki épphogy elkezdett játszani a szerveren,és nem sok mindent ért.Ilyenkor OOC mindig szívesen elmondom neki, mit hogyan kéne, ami egyfajta örömet okoz, hisz tudtam egy emberen segíteni például még az előtt, hogy 60 perc jailbe teszik, vagy bármi hasonló. Sajnos Ideiglenes Adminsegéd-ként nem volt lehetőségem annyira sok időt eltölteni, össz-vissz 3 PM-re, de annyit el tudok róla mondani,hogy nagyon motiváló volt, illetve örömmel töltött el,(itt is) amikor valakinek tudtam segíteni, főleg, ha ezt jelezte is egy köszönömmel, vagy bármivel. >
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy gondolom, hogy elég rugalmas vagyok ehhez a feladathoz, illetve mint említettem, nagyon szívesen segítek bárkinek,sőt, örülök, ha tudok valakinek bármiben is segíteni :) Emellett ha már valamit csinálok,illetve belekezdek akkor azt már rendesen csinálom, azaz lelkiismeretesen végzem a feladatomat, munkámat.Nem fogom otthagyni a felénél, vagy nem fogom elengedni magamat, és úgy válaszolni a PM-ekre, csak mert éppen unatkozok, vagy éppen elmegy a kedvem a játéktól.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Átalában olyan 4-5 óra normál esetben, hétvégén a ennek a kétszerese.
Jelen esetben 7-8 óra.>>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Szerencsére még nem.

>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Egyszer, de az is csak IC jail volt.
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
Negatív tulajdonságok
Haragtartó vagyok,sajnos. ⟶ Ez azt jelenti, hogyha például valakivel összekapok jobban, akkor az biztos, hogy nem én leszek, aki oda fog menni/elsőnek nyitni a másik felé, és kibékülni.
Egyes esetekben könnyen feltudom idegesíteni magamat. ⟶ Ha már alapból sincs túl jó napom, kedvem, pluszba valaki erre még rátesz egy lapáttal, akkor könnyen elszáll az agyam..
Illetve,
nagyon sokszor túlkomplikálok dolgokat, túlgondolom az egyszerűbb dolgokat is.⟶ Sokszor van olyan, hogy valami olyasmi dolgot bíznak rám, ami nem rutin szerűen megy még, ilyenkor nagyon sokszor túlgondolom azt a feladatot, hogy nehogy elrontsak valamit.. illetve, hogy kihozzam magamból a maximumot. Ez sajnos ilyenkor mindig feszültséget okoz.

Pozitív tulajdonságok
Segítőkész. ⟶ Szerintem ezt nem kell részletezni, mint fentebb említettem, örömmel tölt el, ha valakinek tudok segíteni.
Rugalmas.⟶ Általában könnyen tudok alkalmazkodni emberekhez, (akár ha még nem is egyezik annyira a véleményünk) a közös cél érdekében. Illetve ez hasonlóan igaz egy ismeretlen környezetre is.
Kitartó.⟶ Mint fentebb említettem, ha már valamibe belekezdek, azt rendesen meg is csinálom. Nem fog elmenni az egésztől a kedvem csak azért, mert valamit elrontottam, és jól leszidnak.. stb.
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Amennyiben úgy alakul,természetesen. Persze nem ez a fő célom amikor SGH-nak jelentkezem, hisz nagyon sok felelősséggel jár adminisztrátor lenni. Viszont ha egyszer tényleg eljutok arra a szintre, hogy megbíznak ilyen feladattal, nagyon szívesen vállalom. Így a játékosoknak egy sokkal élvezhetőbb, jobb játékélményt tudjak nyújtani,azzal, hogy olyan embereket, akik csak viccből/nonozás miatt járnak fel, kiszűrni. Hisz be kell vallani, sajnos nagyon sokszor lehet olyan embert találni/látni, aki éppen szabály ellenes dolgokat csinál, ami sokszor egy másik játékos ellen van.Ez akár azzal is jár,hogy egyes embereknek a kedvét teljesen elveszi a játéktól sajnos... Emellett persze nagyon tisztelendő, hogy az adminisztrátorok azért ölnek annyi időt a játékba, hogy a játékosokat segítse, amivel egyben a szervert is. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

<< A szerver RolePlay-ra épül. A RolePlay tömören egy szerepjáték: úgy kell cselekedned, viselkedned mint a való életben. Te tervezed meg a karaktered: nevedet, kinézeted, életkorod,bármit. Lehetsz akár egy 20 éves nő, akár egy 70 éves öregebb úr, ez teljesen rád van hagyva. Azonban annak a karakterednek megfelelően kell cselekedned a játékban, például ha egy 70 éves öregebb úr vagy, nem fogsz úgy viselkedni mint egy 20 éves(fizikai állapot, stb.) Ha egy kis visszahúzódó, félénk karaktert RP-zel, nem fogsz odamenni bandásoknak szájalni.Pont ezért, hogy a szerver tényleg olyan legyen, mintha valódi élet lenne, komoly szabályok vannak, amiket ha nem tartasz be, még komolyabb szankcióra számíthatsz. Ezek közé tartozik például a PG, MG,DM.. stb. Ezek szabályozzák például azt, hogy ha olyan kedved van pont, ne lőj le egy számodra ismeretlen embert csak úgy, vagy mint a fent említett példában, ne menj oda szájalni a bandásoknak, illetve ne érezd azt, hogy mindent megtehetsz, mert te vagy itt a király. Pont ezek megelőzése miatt kell elolvasni a szabályzatot. Illetve, hogy még életszerűvé tegyük a játékmenetet, vannak parancsok, mint például a /me /do /ame /megprobal illetve ezeknek a fajtái (/melow, /dolow) a /me-vel olyan direkt cselekvést tudsz kifejezni, ami nem látható (például: /me elővesz egy jegyzetet, majd szemmagasságba emeli azt.) A /do-val olyan történéseket lehet kifejezni, ami indirekt (például: /do beveri a fejét a kormányba az ütközés hatására.) Az /ame-vel a karaktered vizuális leírását tudod leírni(például: /ame a bal karján egy tetkó van.) A /megprobal-al tudod elkerülni a ForceRP-t(ami kimondja, hogy tilos a saját RP-det egy másik játékosra erőltetned) , hisz úgy nem üthetsz meg valakit, hogy pl: /me megüti Jacob-ot. A megpróbál lehet sikertelen, illetve sikeres is, (például: /megprobalja megütni Jacob-ot)
abból lehet az a 2 eset, hogy:

Taylor S Ruiz megpróbálja megütni Jacob-ot, de sajnos nem sikerül neki.
Taylor S Ruiz megpróbálja megütni Jacob-ot és sikerül neki.
Majd elmagyaráznám a fontosabb helyeket, mint például :
Városháza, Déli Benzinkút, Pláza, Rendőrség.. stb. Ezután elmondanám a rendszerek működését, például: munka felvétele/végzése, kocsi vásárlás.. tankolás, étel, ital vásárlása.. Majd azt, hogy működik a homepanel, az egyik legfontosabb dolog a játékban, hisz itt látja az adminokat, adminsegédeket ha segítség kéne neki, illetve itt van a vagyona, beállítások, információ a karakterétől.>>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
< <Elsősorban tájékoztatnám, hogy bármennyire szívesen adnék, vagy bármi, nem tudok. Annyit tudnék elmondani, hogyha IC ügy miatt robbant le, vagy tört szét a kocsija, akkor azt a szerelőbe tudja elvinni(BMS, Fix n Drive), vagy vontatóst hívni a 36-12-222-222es számon. Azonban ha nem IC ügy miatt robbant le, például azért meg bebuggolt, NonRP-sen szétverték, vagy bármi egyéb, feltud keresni egy adminisztrátort, persze csak abban az esetben tud ő is segíteni, ha van bizonyítéka.>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<<[Segítség] Proba Istvan (93): Szia! Ha történt szabálysértés, bug, vagy esetleg az egyik fél nem kapta meg a kívánt összeget/árut a kerekedés során, nyugodtan szólj adminisztrátornak, és ő fel tud szedni. Ha ezek közül viszont egyik sem történt meg, sajnos adminisztrátor se fog tudni segíteni, hisz ez IC ügy. >>

Utoljára szerkesztve:

Whiteman

I wake up every morning, I'm in pain!
2019. 06. 30.
99
73
Philadelphia?
V4 karakter
Winter_Whiteman 🤵
LV karakter
KIA
V2 karakter
KIA
Jól van Taylor, látom azért sikerült beküldeni, bár nem volt zökkenőmentes.? Szerintem megállnád a helyed, ismerlek és napi szinten 3-4 órát biztos beszélünk. Kissé bizonytalan voltál mikor említettem, hogy van ez a lehetőség, de próbáltalak minden lehetséges módon támogatni. Szép lap lett, a PM részét picit túltoltad, de ez szerintem csak az igyekeztednek tudható be. Ha valakit, akkor téged kötelező jelleggel látnálak a rózsaszínek között! Csak támogatni tudom!

• Imádom
Reactions: azataylor

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Imádom
Reactions: azataylor
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.