Neved:
< Taylor Patterson >
A ban időpontja:
< 2019-11-21 23:49:44 >
A ban időtartama:
< 2030 >
Neve, aki bannolt:
< Norby >
A ban oka:
< OOC kereskedelem. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< OOC kereskedelem vádjával indult ellenem egy eljárás, szépen kikérdeztek, hogy mi hogy történt, meg ilyenek, nekem semmi közöm nem volt ehhez az ügyhöz, és egy random fb beszélgetés alapján valahogyan megállapították, hogy hát pedig én voltam az. Aha, csak éppen erre semmi tényleges bizonyíték nincs, hogy az én karakteremnek (meg úgy unblock nekem) bármi köze/közöm lett volna OOC kereskedelemhez. A képek, amiket küldtek egy Erdész nevezetű úriemberrel zajlott, aki természetesen egyáltalán nem én vagyok. Kb. 1 órán tartott ez a kérdezgetés, találgatás, aztán a semmiből fogta Norby és úgy gondolta, hogy akkor így az ügy közben kibannol, semmi üzenettel, semmi tényleges bizonyítékkal. Ebből az egész ügyből a velem kapcsolatos bizonyítékok hiányoznak, tehát bizonyítékok híján bannolt Norby önfejűen, akire ezúttal panaszt szeretnék tenni úgymond emiatt. Ha ezt az elvet vesszük, akkor bárki küldhet egy adminnak egy fake fb beszélgetést, küld x mennyiségű ppt egy accountra, majd kibannoltatja, mert az adminok ezt el is hiszik (ebből az ügyből kifolyólag, bár lehet, hogy az illető haverja/ismerőse volt az admin), miközben a kibannoltatott fél semmit sem tud az egész ügyről, messze köze sincs hozzá. Legyetek szívesek felülvizsgálni ezt a helyzetet, mert ez felháborító. >
Utoljára szerkesztve: